SPORT 8 ianuarie 2018

Schimbări în efectivul Sepsi OSK Sf. Gheorghe

de Covasna Media | 2156 vizualizări

Echipa de fotbal Sepsi OSK Sf. Gheorghe a anunțat că, pe cale amiabilă, a reziliat contractele a doi fotbaliști pe care s-a bazat până acum în campania de Liga I. Astfel, Ciprian Răduțoiu și Răzvan Damian vor trebui să își găsească alte echipe din primăvară, ei nefăcând parte din planurile tactice ale antrenorului Eugen Neagoe.

La capitolul sosiri se remarcă transferul fundașului dreapta spaniol Albert Dalmau Martinez, în vârstă de 25 de ani. Ibericul măsoară 1,75 metri și poate evolua și ca mijlocaș de bandă. El este internațional de juniori U16 și U17, îmbrăcând și tricoul naționalei de tineret U19 al Spaniei.

La nivel de club, Dalmau Martinez a efectuat junioratul la Girona și Barcelona, evoluând apoi în liga secundă din Spania, la echipe precum Barcelona B, Valencia B, Cadiz, Lugo, Cordoba sau Hercules. Este pentru prima dată când un fotbalist spaniol este legitimat la Sepsi OSK Sf. Gheorghe sau la o echipă de fotbal de pe raza județului Covasna.

Totodată, staff-ul tehnic al echipei Sepsi OSK Sf. Gheorghe a anunțat că echipa s-a completat cu antrenorul de portari Emilian Dolha, ultima dată la Voința Turnu Măgurele, în Liga a III-a, iar din luna ianuarie, preparatorul fizic al echipei noastre este Marius Dima.

S-a mai anunțat și că se va continua campania de achiziții în vederea stabilirii unui lot valoros. Se urmărește îndeplinirea obiectivului propus, evitarea retrogradării.

Campionatul se va relua în februarie, cu ultimele patru etape ale sezonului regulat, după care se va intra în play-out.

Vom reveni cu alte amănunte!

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.