SPORT 31 octombrie 2011

Scene incredibile la Petrolul - Steaua: Galamaz a fost lovit de un spectator, iar Tătăruşanu de o torţă aruncată din tribune. Meciul a fost suspendat

de Covasna Media | 1126 vizualizări

Scene incredibile petrecute pe un stadion din România în 2011. În minutul 43 al meciului Petrolul - Steaua din etapa a 12-a din Liga I, un spectator a intrat pe gazon şi l-a lovit cu pumnul pe Galamaz.

Jucătorii stelişti au reacţionat, iar Martinovic şi Stanca l-au lovit la rândul lor pe spectatorul ploieştean, arbitrul Robert Dumitru eliminându-i pe cei doi.

După câteva minute de proteste ale roş-albaştrilor şi de încercări ale arbitrului de a calma spiritele, Mihai Costea a înscris din penalty şi a dus scorul la 2-0 pentru Steaua, însă meciul nu a putut continua pentru că, abia intrat pe teren, Tătăruşanu a fost lovit de o torţă aruncată din peluza ocupată de suporterii Petrolului.

După cel de-al doilea incident, arbitrul Robert Dumitru a trimis cele două echipe la cabine, iar meciul a fost întrerupt.

Conform Gazetei Sporturilor, Galamaz a fost transportat la spital, unde a fost diagnosticat cu fractură de os zigomatic, în timp ce Tătăruşanu a suferit arsuri grave pe spate.

În momentul intrării celor două formaţii la vestiare, Steaua conducea cu 2-0, goluri marcate de Bicfalvi şi Mihai Costea, din penalty.

„Cum să mai apere portarul meu la poarta aia? Totul s-a întâmplat pentru că Robert Dumitru nu a dat 3-0 la masa verde de la început. E inadmisibil că nu s-a întâmplat asta şi că, mai mult, am primit şi două cartonaşe roşii. E identică situaţia cu cea de atunci, când mi s-a furat maşina, tot eu am fost arestat. Ăsta trebuia bătut şi băgat în spital, în comă. Robert Dumitru a dezechilibrat meciul. Ce era să facă jucătorii mei, să ia toţi bătaie, să aştepte să fie bătuţi? Dacă avea cuţit ăla?”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

După ce iniţial a întrerupt meciul pentru zece minute, arbitrul Robert Dumitru a decis să suspende meciul definitiv. Cel mai probabil, Steaua va câştiga cu 3-0 la masa verde.

(antena3.ro)

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
'PANORAMIX', 4 noiembrie 2011
... SI CAND TE GANDESTI CA SI ASTA VOTEAZA SI MAI ARE SI DREPTUL SA FACA COPII CARE BINEANTELES VOR MOSTENII INTELIGENTA ACESTUI SPECIMEN !!!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.