SPORT 13 februarie 2023

Să vină prima victorie din acest an

de Marius Raczek | 433 vizualizări

Cu siguranță, toți suporterii echipei Sepsi OSK așteaptă un prim succes în acest an, iar astăzi, cu începere de la ora 17:00, pe Sepsi Arena, alb-roșiii întâlnesc Chindia Târgoviște, într-o partidă în care pot pune capăt așteptării.

Superliga a ajuns la etapa a 25-a, iar de la reluarea competiției, în luna ianuarie, Sepsi OSK a disputat două partide, una fiind suspendată, cea cu FC U Craiova 1948. Înfrângerea din Giulești, iar apoi remiza de la Mioveni, sunt puncte importante pierdute, mai ales că adversarele au fost: Rapid, în luptă directă pentru Play-Off, respectiv ultima clasată, de unde era de așteptat ca Sepsi OSK să se întoarcă cu victorie. Deocamdată, nimic nu este pierdut, chiar dacă din urmă vin, cu șanse reale, cel puțin patru echipe, una dintre ele, Chindia Târgoviște, fiind chiar adversara covăsnenilor de astăzi.

Chindia Târgoviște traversează o perioadă foarte bună, cu două victorii și o remiză, practic de la reluarea Superligii elevii lui Toni Petrea fiind neînvinși. Aflată pe locul zece în acest moment, Chindia va veni la Sfântu Gheorghe să-și joace șansa, mai ales că un eventual succes i-ar apropia pe dâmbovițeni la doar două puncte de ultima poziție care duce în Play-Off.

În istoricul întâlnirilor directe sunt consemnate zece partide, cinci victorii pentru Sepsi OSK, un singur succes pentru Chindia Târgoviște, chiar la Sfântu Gheorghe în 2021, și patru remize. Partida din turul acestei ediții de campionat, organizată la Ploiești, a revenit elevilor lui Cristiano Bergodi cu rezultatul de 2-1, ambele reușite venind din penalty-uri, transformate de Rondon și Gheorghe.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.