SPORT 9 februarie 2024

S-au stabilit meciurile barajelor de promovare în Liga 3

de Marius Raczek | 1068 vizualizări

Federația Română de Fotbal a stabilit, prin tragere la sorți, partidele de baraj pentru promovarea în Liga 3, ediția 2024-2025.

Cele 41 de județe și Bucureștiul au fost repartizate în șapte regiuni a câte șase echipe fiecare, regiuni deja cunoscute și folosite și în edițiile trecute. Acum a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea celor trei dueluri din fiecare regiune, 21 în total. Cele 21 de câștigătoare ale partidelor de baraj, care se dispută în dublă manșă, vor promova în Liga 3, ediția 2024-2025.

Reprezentanta județului Covasna a fost repartizată în Regiunea trei, alături de Brașov, Alba, Sibiu, Harghita și Mureș. Față de sezoanele anterioare, de această dată pentru promovarea în Liga 3, câștigătoarea Ligii 4 Covasna o va întâlni pe cea a județului Mureș. În ultimii doi ani, CSO Baraolt și Prima Brăduț au întâlnit câștigătoarele Ligii 4 Alba.

În acest moment cele mai mari șanse de a ajunge la baraj le au CSAS Prima Brăduț, care conduce în clasamentul Ligii 4 Covasna și CSO Baraolt, echipe despărțite de trei puncte. Partidele de baraj vor avea loc pe 16 iunie, turul, respectiv 23 iunie, returul, prima partidă fiind programată pentru reprezentanta județului Covasna în deplasare.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.