SPORT 27 ianuarie 2024

S-au reluat partidele din Divizia A la handbal feminin

de Marius Raczek | 1207 vizualizări

Divizia A, eșalonul secund la handbal feminin, s-a reluat cu partidele din etapa a 7-a, Sepsi-SIC debutând cu o înfrângere în fața liderului, CSM Slatina.

Pratic aceasta a fost ultima etapă din turul sezonului regulat, iar în Seria A, în Sala Sporturilor Szabo Kati, Sepsi-SIC a primit vizita celei mai puternice echipe, CSM Slatina, liderul la zi al seriei. Cu toate acestea trupa pregătită de Carmen Cartaș a condus la două goluri diferență, dar oaspetele au revenit și la pauză rezultatul a fost de 18-16 în favoarea acestora. Repriza secundă a aparținut echipei din Slatina care s-a desprins decisiv și s-a impus cu rezultatul de 35-26. Principalele marcatoare au fost: Pavel (6 goluri), Gheorghe (4 goluri), Rău și Abaza (ambele cu câte 3 goluri).

Sepsi-SIC ocupă poziția a patra în clasamentul Seriei A, cu trei victorii și tot atâtea înfrângeri, iar etapa următoare va evolua, de asemenea la Sfântu Gheorghe, în compania ultimei clasate, ACS Spartac București, partidă programată duminică, cu începere de la ora 16:30.

Sursa foto: Sepsi-SIC/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.