SPORT 16 martie 2023

S-a făcut dreptate! Sepsi OSK este în Play-Off!

de Marius Raczek | 770 vizualizări

Pe Sepsi Arena, în partida decisivă pentru calificarea în Play-Off, Sepsi OSK a învins-o fără drept de apel, de această dată (sic!), pe FC U Craiova 1948, rezultat 4-0, elevii lui Cristiano Bergodi reușind cea mai bună reprezentație din acest sezon.

Deși miza era evidentă, față de partidele anterioare Sepsi OSK a jucat mult mai dezinvolt și efectiv și-a lăsat adversarul fără replică, cu două goluri venite încă din primul sfert de oră. Mai întâi, Păun l-a învins pe Gurău, după o minge trimisă în fața porții de Ștefănescu, apoi, după un corner, Bălașa a șutat, iar portarul oltenilor a introdus balonul în propria plasă. Sepsi OSK a continuat să domine autoritar, iar Dumitrescu putea majora scorul, dar a șutat slab, în timp ce pătrunderea în careu a lui Ștefănescu a rămas nesancționată. Cu un minut înainte de pauză avea să vină și golul trei: Aganovic a expediat un șut din marginea careului, balonul a fost deviat, iar Gurău s-a văzut nevoit să scoată din nou balonul din poartă.

Cu un avantaj liniștitor, Sepsi OSK a jucat la fel de dezinvolt și în partea secundă, pe care a început-o cu o lovitură liberă a lui Matei, la care de această dată Gurău s-a opus. Dar a venit și a patra reușită, Safranko, atent, reluând în poartă după un corner. Din acel moment, Sepsi OSK a făcut pasul în spate, chiar și în aceste condiții FC U Craiova 1948 nereușind să pună presiune și să amenințe cu o eventuală revenire.

În cele din urmă, epopeea calificării în Play-Off s-a tranșat pe teren, iar Sepsi OSK a dovedit că este capabilă să câștige un meci cu miză, într-o seară în care chiar a arătat ca o echipă.

Felicitări, Sepsi OSK!

Sepsi OSK-FCU Craiova 1948 4-0 (3-0)

Arbitru: Radu Petrescu, Asisteți: Radu Ghinguleac, Mircea Grigoriu

Au marcat: Păun (7’), Gurău (16’-autogol), Aganovic (44’), Safranko (50’)

Cartonașe galbene: Dumitrescu (72’), Aganovic (78’), Tudorie (82’), Papa (85’) - Bahassa (78’)

Sepsi OSK: Niczuly - Dimitrov, Ciobotariu, Bălașa, Dumitrescu – Păun (Gheorghe 81’), Matei (Tudorie 71’), Rodriguez (Papa 67’) - Ștefănescu, Safranko (Rondon 71’), Aganovic (Junior 81’). Antrenor: Cristiano Bergodi.

FCU Craiova 1948: Gurău – Negru (Paramatti 46’), Duarte, Henriques, Huyghebaert (Mascarenhas 65’) - Albu, Achim – Ganea (Giovanni 65’), Bauza, Bahassa – Chițu (Sidibe 46’). Antrenor: Nicolo Napoli.

Sursa foto: Antal Árpád/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.