SPORT 15 septembrie 2021

Roland Niczuly în echipa etapei a 8-a

de Covasna Media | 1166 vizualizări

Sepsi OSK a avut o deplasare extrem de dificilă în etapa a 8-a din Liga 1, pe terenul celor de la Universitatea Craiova, dar a reușit să se întoarcă cu un punct și grație intervențiilor lui Roland Niczuly.

Universitatea Craiova s-a prezentat la partida de luni seara cu un moral excelent după ce produsese prima înfrângere în campionat revelației Rapid București, chiar la ea acasă. Astfel, din start misiunea alb-roșilor se anunța una dificilă, mai ales că de la începutul competiției, Sepsi OSK și-a trecut în linia de clasament doar o victorie.

Nici de această dată nu a fost un succes, dar rezultatul de egalitate poate fi socotit unul pozitiv. Aceasta mai ales că oltenii au avut câteva ocazii mari din care nu au reușit decât o singură dată să-l învingă pe portarul covăsnenilor, Roland Niczuly.

Din aceste considerente, Roland Niczuly a fost ales jucătorul partidei și a fost nominalizat în echipa ideală a etapei a 8-a. Liga Profesionistă de Fotbal a motivat această alegere astfel: „A avut patru intervenții decisive, printre care şi un penalty apărat, salvând astfel un punct pentru covăsneni.” Desigur, cel mai mult a contat acel penalty apărat, care ar fi putut înclina decisiv balanța de partea craiovenilor.

Următoarea partidă a echipei noastre va avea loc duminică, 19 septembrie, la Sfântu Gheorghe, atunci când Sepsi OSK o va întâlni pe UTA, într-o nouă misiune grea, arădenii fiind echipa clasată momentan pe locul cinci.

Foto arhivă

Marius Raczek

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.