SPORT 28 iulie 2021

Roland Niczuly în echipa etapei a 2-a

de Covasna Media | 800 vizualizări

În etapa a doua din cadrul Ligii 1, Sepsi OSK a remizat, scor 1-1, în deplasare pe terenul din Buzău, cu Chindia Târgoviște, singurul jucător al covăsnenilor nominalizat în echipa ideală a rundei fiind portarul Roland Niczuly.

Chiar dacă a fost net superioară în privința posesiei în prima parte a jocului, iar apoi a reușit să deschidă scorul în debutul reprizei secunde, Sepsi OSK s-a văzut nevoită a se mulțumi cu un singur punct din partida cu Chindia Târgoviște. Chiar dacă fundașul Radoslav Dimitrov a fost ales jucătorul meciului, în echipa ideală a etapei a doua, Liga Profesionistă de Fotbal l-a nominalizat pe portarul echipei noastre, Roland Niczuly.

Alegerea a fost argumentată astfel: „Intervenţiile din finalul jocului au salvat un punct pentru covăsneni.” Nici nu erau necesare mai multe cuvinte, căci într-adevăr, în finalul jocului, pe fondul pasului făcut în spate de alb-roșii, Chindia putea chiar să întoarcă rezultatul, Roland Niczuly, însă, a salvat un punct meritat, totuși, de Sepsi OSK, la marea ocazie avută de Florea.

Pentru Sepsi OSK  programul rămâne încărcat. Urmează partida de joi, cu Spartak Trnava, din manșa retur a calificărilor în Conference League, iar apoi luni, 1 august, jocul din etapa a 3-a, de pe propriul teren cu CS Mioveni.

KSE Târgu Secuiesc pornește la startul Cupei României 

De astăzi se dă startul în ediția 2021-2022 a Cupei României la fotbal, prima reprezentantă a județului Covasna care intră în competiție fiind KSE Târgu Secuiesc.

În această fază se întâlnesc reprezentantele județene, nu însă din toate județene, fiindcă unele AJF-uri nu au organizat faza județeană a Cupei României sau nu au avut în campionat în sezonul trecut, și echipe care au activat în ediția precedentă a Ligii 3. Astfel, KSE Târgu Secuiesc, care evoluează în Liga 3 va juca în acest prim tur al competiției pe terenul celor de la Inizio Focșani. Partida va avea loc cu începere de la ora 17:30.

Dacă va reuși să se impună, KSE Târgu Secuiesc se va califica pentru turul secund, partidele din această fază urmând a avea loc pe 11 august 2021.

Marius Raczek

 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.