SPORT 28 septembrie 2017

Rezultatele înregistrate de echipele covăsnene de handbal

de Covasna Media | 735 vizualizări

Săptămânal, echipele de handbal, masculin şi feminin, din judeţul Covasna, au programate meciuri în campionatele naţionale de juniori, fazele preliminare.

Echipa de juniori II a CSM Sf. Gheorghe a terminat la egalitate, în deplasare, cu CS Olimpic Mizil, scor 22–22, după ce prahovenii conduseseră la pauza dintre reprize cu 14–11. Duminică, echipa noastră are meci pe teren propriu cu LPS „Iolanda Balaş-Soter” Buzău. CSM Sf. Gheorghe a acumulat patru puncte în clasament şi se află pe locul secund.

Echipa de juniori III de la CSM Sf. Gheorghe a fost învinsă, în deplasare, de LPS Tg. Mureş, cu scorul de 47–30 (24–10), tabela de marcaj fiind elocventă pentru diferenţa de forţe dintre echipe. Următorul meci pentru covăsneni este sâmbătă, pe teren propriu, cu CSS Făgăraş.

La fete, echipa de junioare II CSS Sf. Gheorghe a stat, iar acum pregăteşte jocul de la finele săptămânii viitoare, 7 octombrie, acasă, cu CSS Sibiu. Echipa de junioare III CSS Sf. Gheorghe a fost învinsă în faţa propriilor suporteri de ACS Transilvania Braşov cu 32–14 şi ocupă ultimul loc după două runde, fără vreun punct acumulat. Duminică, 1 octombrie, echipa noastră se deplasează la Odorheiu Secuiesc, pentru meciul cu CSS din localitate.

Mult succes tuturor!

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.