SPORT 5 octombrie 2017

Rezultatele echipelor de futsal covăsnene

de Covasna Media | 563 vizualizări

În Liga I la futsal, Spicom Sf. Gheorghe a continuat seria eșecurilor. Pe teren propriu, formația noastră a fost învinsă de către cei de la Muncitorul Reșița, cu scorul de 4-1. În prima repriză, Spicom a rezistat, la pauză intrându-se cu un rezultat de egalitate, 1-1.

În partea a doua însă, echipa oaspete a jucat mai bine și a câștigat meritat. Spicom are patru înfrângeri din tot atâtea etape și este lanternă roșie a clasamentului. În etapa următoare, pe 8 octombrie, la Sala Sporturilor din Odorheiu Secuiesc, de la ora 19.00, are loc o partidă care altă dată era un derby al campionatului, între Futsal Klub Odorheiu Secuiesc și Spicom Sf. Gheorghe. În actualele circumstanțe, partida respectivă are doar miza ambiției locale, diferența de valoare fiind certă în favoarea harghitenilor.

În liga secundă, KSE Tg. Secuiesc a câștigat jocul din etapa a III-a, 6-2 (4-2) cu Luceafărul Buzău. Echipa noastră se află, cu 6 puncte, în plutonul fruntaș. În această săptămână, la nivelul eșalonului secund este pauză, urmând a fi recuperate două restanțe din prima etapă. Pe 15 octombrie însă, la Remetea, KSE Tg. Secuiesc întâlnește pe Kereszthegy, într-un alt derby al Ținutului Secuiesc.

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.