SPORT 14 februarie 2010

Rezultatele Cupei Ciucaş la futsal

de Covasna Media | 571 vizualizări

Sala Sporturilor din Sfântu-Gheorghe a găzduit sâmbătă şi duminică cea de a cincea ediţie a Cupei Ciucaş la fotbal în sală. La competiţie au participat 8 echipe de amatori din jud. Covasna şi Braşov, împărţite în două grupe de câte patru. Sistemul de joc a fost fiecare cu fiecare în grupe. Cei mai bine au alergat şi dat în minge pompierii de la Inspectoratul Pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) care au reuşit să se impună în finală cu 5-0 în faţa echipei Depoul CFR Braşov.

În finala mică s-au confruntat echipele Atletico Steaua cu IPJ Covasna, scor final 2-1 pentru echipa Steaua care a obţinut astfel medaliile de bronz.

Pe lângă diplome şi medalii pentru participanţi şi câştigători, organizatorii campionatului de fotbal în sală au acordat şi premii speciale. Cel mai bun portar a fost desemnat Mihoc Pavel de la ISU, cel mai bun jucător Furesz Akos de la Atletico Steaua, iar golgeterul campionatului Şandru Lucian de la Depoul CFR Braşov cu 7 goluri marcate.

Potrivit lui Mihail Lazăr, organizatorul Cupei Ciucaş, pe parcursul celor două zile de competiţie s-au marcat 86 de goluri. Pe lângă cele patru echipe semifinaliste în competiţie au mai fost înscrise echipele Arheologii SRL, UM 01048 Vânători de Munte, FC Phoenix şi UM Arcuş.

Anual, la finala Cupei „Ciucaş“ se acordă cupe şi diplome celor mai buni fotbalişti ai echipei AS Atletico Steaua:

2009 Cel mai bun jucător: KISS Robert

Cel mai bun fundaş: TROFIN Florin şi SIMA Ionuţ

Cel mai bun mijlocaş: KULCSAR Laszlo

Golgeter: LAZĂR Mihail (95 de goluri)

Cel mai bun portar: NEAGU Petre

Teme articol: futsal AS Atletico Steaua
Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.