SPORT 7 noiembrie 2022

Rezultate pozitive în Liga 3

de Marius Raczek | 487 vizualizări

Etapa a 11-a din Liga 3 a fost una cu rezultate bune pentru echipele covăsnene, Sepsi OSK 2 reușind să obțină victoria pe propriul teren, în timp ce KSE Târgu Secuiesc s-a întors cu o remiză albă de la Plopeni.

După ce etapa trecută a luat un punct din deplasarea avută la Râșnov, Sepsi OSK 2 și-a valorificat de această dată avantajul terenului propriu și a trecut de SR Brașov cu rezultatul de 2-1. Elevii lui Valentin Suciu și-au asigurat succesul în prima parte a jocului, când s-au consemnat și cele două reușite, Căucă (autogol), respectiv Mitu. Sepsi OSK 2 a utilizat formula: Gedő – Popa, Răducioiu, Dobozi, Mitu, Gyulai, Grigore, Renta, Nistor, Șerban, Kocsis. 

Învinsă runda precedentă de ultima clasată, KSE Târgu Secuiesc s-a deplasat pe terenul ocupantei poziției secunde a clasamentului Seriei 5, CSO Plopeni, unde a obținut o remiză albă, rezultat 0-0. 

În continuare, cele două echipe covăsnene din Seria 5 a Ligii 3 sunt în partea inferioară a clasamentului, Sepsi OSK aflându-se pe poziția a opta cu 12 puncte, iar KSE Târgu Secuiesc un loc mai jos cu nouă puncte.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.