SPORT 17 octombrie 2010

Rezultate handbal înregistrate în week-end

de Covasna Media | 453 vizualizări

Noua echipă feminină de handbal a CSM Sfântu Gheorghe începe să se lege. Fetele antrenate de Oana Manea au reușit cea de-a doua victorie din această ediție de campionat. CSM Sfântu Gheroghe a depășit Viitorul Mediaș, cu 31 la 23, într-un meci contând pentru divizia A la handbal feminin. Cea mai bună marcatoare, cu 5 goluri, a fost Șandru Diana.

Echipa masculină de juniori de la CSM Sfântu Gheorghe a întâlnit la Sibiu una din favoritele seriei D a diviziei A, echipa CSŞ din localitate. Merciul s-a încheiat cu înfrângerea la 5 goluri diferență a covăsnenilor (36 - 31), care totuși au oferit în ansamblu un joc bun, în condițiile unor absențe importante din lot. Chiar dacă nu au repetat succesul din etapa trecută (victorie muncită în fața lui Dinamo Brașov), tinerii jucători de la CSM rămân în grupul echipelor din jumătatea superioară a clasamentului, luptând pentru calificarea la turneul semifinal. Campionatul este însă abia la început.

Nu la fel de bine stau lucrurile pentru echipa înscrisă de CSM Sfântu Gheorghe în Seria B din divizia A de seniori, însă tinerețea lotului își spune cuvântul. Echipa este încă în formare, dar jocul este în creștere. Băieții au fost foarte aproape de prima victorie din acest sezon. Au pierdut însă la un singur gol diferență, 29 - 30 cu Steaua București II.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.