SPORT 22 noiembrie 2022

Rezultate foarte bune la handbal feminin

de Marius Raczek | 355 vizualizări

Atât în Divizia A, cât și în cadrul campionatului Junioarelor 2, CNE Sfântu Gheorghe, respectiv Sepsi-SIC au obținut victorii în partidele disputate la finalul săptămânii trecute.

După o pauză de mai bine de o lună, s-au reluat partidele din Divizia A la handbal feminin. În etapa a 6-a, echipa Centrului Național de Excelență Sfântu Gheorghe a evoluat în deplasare la CSM Făgăraș, de unde s-a întors cu o victorie, rezultat 33-22 (16-10). O contribuție decisivă la acest succes a avut Riana Gabriela Bârlă, care a marcat 13 goluri. În clasamentul Seriei B, CNE Sfântu Gheorghe se află pe poziția a 3-a, la egalitate de puncte cu Corona Brașov (care are un meci mai puțin disputat) și CSM Bacău.

În cadrul campionatului Junioarelor 2, Seria E, Sepsi-SIC a învins-o pe CSȘ Sibiu cu categoricul scor de 40-14. Cu această victorie, fetele antrenate de Gabriela Gheorghe și Eugen Ciulei au încheiat turul pe prima poziție a clasamentului, cu procentaj maxim, având cel mai bun atac și cea mai bună apărare din serie.

Sursa foto: Sepsi-SIC/ Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.