SPORT 20 decembrie 2021

Rezultate foarte bune ale micilor judocani de la CSM Sfântu Gheorghe la ultima competiție din acest an

de Covasna Media | 2832 vizualizări

În acest weekend mai precis în data de 18.12.2021 am participat la ultima competiție programată din anul acesta desfășurată în stațiunea Băile Tușnad Jud. Harghita „Cupa STÂNCA ȘOIMILOR” aflată la a 34-a ediție, o cupă cu tradiție organizată în România destinată categoriilor de copii mici începători, organizată de Asociația Județeană de Judo Harghita împreună cu Primăria Stațiunii Tușnad Băi, Sport Club Miercurea Ciuc, sub egida Federației Române de Judo.

La această competiție au participat în jur de 400 sportivi din întreaga țară, iar CSM Sfântu Gheorghe a participat cu 9 sportivi începători pregătiți de antrenorii de judo și arte marțiale Cristina și Petru Oltean. Rezultatele acestor mici judocani au fost foarte bune: locul I, medaliați cu aur ,sportivii Fățan Claudiu U7 -18 kg, Hadjipanayotou Eirini U9 -32 kg, Fățan Nadia U7 -26 kg; locul doi, medaliați cu argint, sportivii Manea Daniel U7 -18 kg, Băiculescu Maria U11 -36 kg, Bărănceanu Radu U11 -50 kg; locul III, medaliați cu bronz, următorii sportivi: Rădeanu Flavius U7 -22kg, Dancs David U11 - 34 kg, Ene David U9 -34 kg.

După această ultimă competiție a micilor judocani respectiv după gala sportivă a județului și gala sportivă a Clubului CSM Sfântu Gheorghe desfășurată pe data de 16 decembrie 2021, unde toți sportivii secției de judo și arte marțiale performanță, cu activitate competițională susținută, rezultate naționale și internaționale remarcabile, au fost premiați cu bani conform legii în vigoare (valoarea totală a premierilor bănești la cele două secții fiind în jur de 40.000 mii lei) și echipamente sportive, iar la copiii care au participat în competiție din grupele de începători și preselecție a venit „Moșul” cu cadouri substanțiale, cele două secții respectiv secția judo și secția arte marțiale a CSM Sfântu Gheorghe intră în vacanță până pe data de 3 ianuarie 2022.

Sportivii care doresc să facă performanță la cele două ramuri sportive Judo și Arte Marțiale, să beneficieze de premieri în bani, contracte de activitate sportivă pentru sportivii de valoare remunerați lunar (plătiți lunar) și echipamente, echipamente sportive de pregătire performante, gratuitate la sala de antrenament cu toate dotările privind practicarea sportului de performantă și înaltă performanță (menționăm că sportivii de performantă, la noi au drepturi și pot beneficia de anumite facilități și premieri bănești, dar au și obligații și îndatoriri pentru a beneficia de aceste drepturi și premieri), ne pot găsi după data de 3 ianuarie 2022 la Sala Sporturilor Szabo Kati Sf. Gheorghe, str. Stadionului nr. 12 sau la Școala Generală Nicolae Colan din Sf. Gheorghe str. Lalelei nr. 10, zilnic de luni până vineri între orele 18:00 – 20:00.

Dacă îți alegi bine clubul la care dorești să faci sport de performantă poți beneficia și de niște câștiguri substanțiale – CSM Sfântu Gheorghe oferă aceste lucruri, fiind un club al campionilor, printre cele mai bune cluburi sportive din țară, cu antrenori de valoare.

Mulțumim pe această cale tuturor acelora care ne-au sprijinit în obținerea acestor rezultate frumoase, în mod special domnului director George Carcadia pentru susținere, încredere și premierea tuturor rezultatelor obținute de acești minunați sportivi, domnului director Bodor Lorand și domnului administrator Kalman Csaky pentru condițiile de pregătire oferite, angajaților CSM Sfântu Gheorghe și Sport Rekreativ și nu în ultimul rând mass-media fără de care rezultatele noastre nu cred că ar fi fost aceleași. Vă dorim sărbători fericite, La Mulți Ani și anul care vine, 2022, să ne ofere numai bucurii!

(Sursa: comunicat CSM Sfântu Gheorghe)

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.