SPORT 29 octombrie 2019

Rezultate excepționale pentru covăsneni la Jiu Jitsu

de Covasna Media | 1921 vizualizări

În perioada 24-27.10.2019, în Grecia la Heraklion, Insula Creta, s-au desfăşurat Campionatele Europene de Jiu-Jitsu la categoriile de ani U21  şi U 18, respectiv Campionatele Mondiale de Jiu-Jitsu U16 ani.

La Campionatele Europene de Jiu-Jitsu au participat în jur de 440 de sportivi din 24 de țări, fiecare ţară având dreptul să înscrie doar 2 sportivi pe categoria de greutate, printre aceștia numărându-se și trei sportivi legitimați la CSM Sfântu Gheorghe, componenți ai lotului României de Jiu-Jitsu.

Rezultatele sportivilor de la CSM Sf.Gheorghe, pregătiți de antrenoarea Cristina OLTEAN au fost următoarele: Vlad LASCU campion european, medaliat cu aur la categoria -62kg, U21 ani Jiu-Jitsu fighting şi locul 7 la Jiu-Jitsu ne-waza, Andreea CREŢU vicecampioană europeană, medaliată cu argint la categoria -52 kg,U18 ani Jiu-jitsu fighting şi medaliată cu bronz, la categoria -52kg,U18 ani Jiu-Jitsu ne-waza, Laurențiu ŢIFREA două locuri 5 la categoria -60 kg,U18 ani.

Sportivii de la CSM au fost înscrişi fiecare la câte două probe de concurs (fighting şi ne-waza), rezultatele acestora fiind excepționale.

Felicitări!

Cristian Frisk

 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.