SPORT 4 iunie 2019

Rezultate excepționale obţinute de sportivii covăsneni la campionatele Europene de Ju-Jitsu adulti şi master

de Covasna Media | 826 vizualizări

În perioada 31.05-02.06.2019 România a găzduit Campionatul European de Ju-Jitsu pentru adulți și masters. Concursul s-a desfășurat la Sala Polivalentă din București unde au participat 25 de țări cu peste 370 de sportivi.

Clubul Sportiv Municipal Sfântu Gheorghe a participat cu patru sportivi la adulți rezultatele acestora fiind următoarele: Vlad Lascu medaliat cu argint, cucereste titlul de vicecampion european la categoria de 56 kg fighting, Pancescu Alin locul III cu echipa României în proba pe echipe pe țări participante, Bejenaru Vasile la categoria 85 kg şi Langa Vasile la categoria 94 kg au luptat numai la sistemul de ju-jitsu ne-waza, unde s-au întâlnit în primele meciuri cu sportivi foarte buni cu rezultate în competițiile mondiale au luptat foarte bine chiar dacă nu au reușit să urce pe podiumul de premiere.

Clubul Sportiv SAMURAI OPS Sfântu Gheorghe a participat la aceste campionate cu 2 sportivi la probele de master (veterani) unde au obținut o medalie de aur și titlul de campion european la categoria 70 kg M3 cu Lascu Sergiu la proba de ju-jitsu fighting şi Onisoru Ovidiu Locul V la proba de ju-jitsu fightin categoria 70kg M2, evoluția acestor sportivi fiind considerată ca una foarte bună.

La Campionatul European pentru adulți sportivii covăsneni au avut o contribuție deosebită în clasarea pe locul 8 a României în clasamentul final pe țări. Din cele 10 medalii câștigate de țara noastră la adulți ( 1 medalie de aur, 4 medalii de argint și 5 medalii de bronz), sportivii noștri au obținut 1 medalie de argint la adulți şi 1 medalie de aur la master.

În concursul pe echipe, sportivul nostru a contribuit la obținerea locului 3 câștigat de România la această proba de concurs.

Antrenorii Cristina şi Petru Oltean, felicită întregul lot al României, sportivii și staff-ul tehnic care a contribuit la aceste performanțe și mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi, în special doamnei Dana Mortelmans și domnului Chelu Ion, pentru susținerea sportivilor.

Sursa: Comunicat de presă.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.