SPORT 15 mai 2019

Rezultate excelente obţinute de sportivii CSM Sf. Gheorghe la Campionatele Naţionale de Ju-Jitsu 2019

de Covasna Media | 1966 vizualizări

În perioada 10-12 mai 2019, în Sala Sporturilor „Szabo Kati” din Sfântu Gheorghe, s-au desfăşurat Campionatele Naţionale de Ju-Jitsu 2019, rezervate aspiranţilor, juniorilor şi seniorilor, eveniment desfăşurat sub egida Federaţiei Române de Arte Marţiale. Pe parcursul celor două zile de competiţie au participat peste 300 de sportivi de la 18 cluburi din tară cu rezultate naţionale şi internaţionale remarcabile.

Clubul Sportiv Municipal Sfântu Gheorghe a aliniat la startul acestei competiţii un lot de 22 sportivi pregătiţi de echipa de antrenori şi instructori Oltean Cristina, Nicuşor Ilie, Nagy Arpad, Onişoru Ovidiu, Fazakas Sandor coordonată de directorul clubului, Shihan Petru Oltean.

CSM Sf. Gheorghe a oţinut un meritos loc II pe cluburi participante la această competiție – astfel unul din cele trei trofee rămânând la Sf. Gheorghe – cumulând un total de 32 medalii din care 12 medalii de aur, 8 de argint, şi 12 medalii de bronz, fiecare sportiv având dreptul de înscriere şi participare la 3 probe.

Rezultatele au fost următoarele: Laşcu Vlad – trei medalii de aur, Ţifrea Laurenţiu – două medalii de aur şi una de argint, Crețu Andreea – două medalii de aur şi una de bronz, Bejenaru Vasilică – medalie de aur, Langa Vasile – medalie de aur, Nagy Robert – medalie de aur şi medalie de bronz, Nagy David – o medalie de aur, una de argint şi una de bronz, Ionescu Greta – medalie de aur, Raican Ana Maria – medalie de argint, Pancescu Alin – medalie de argint, Brănescu David – două medalii de argint, Mirăuță Alexandra – trei medalii de bronz, Fazakas Daniel – două medalii de bronz, Rether Nicolae – medalie de argint, Bîgiu Alexandru – medalie de bronz, Cristea Cristian – medalie de bronz, Mocanu Daniel – medalie de bronz. Chiar dacă nu au urcat pe podiumul de premiere, sportivii Ţifrea Alexandru, Iftode Ciprian şi Porumbu Diana s-au remarcat cu meciuri frumoase. 

 Şi Clubul Sportiv Samurai OPS a fost prezent la acest eveniment unde a obţinut  3 medalii de bronz cu cei doi sportivi înscrişi în concurs: Laşcu Sergiu sen -77 kg fighting şi ne waza şi Onișoru Ovidiu sen -77 kg fighting.

„Organizarea acestor campionate la Sfântu Gheorghe a fost posibilă prin implicarea tuturor cluburilor de ju-jitsu din Sfântu Gheorghe, în mod special a clubului CSM Sfântu Gheorghe, fiind totodată şi un lucru benefic pentru comunitate şi cluburile din zonă care au putut înscrie în competiţie toţi sportivii disponibili prin evitarea cheltuielilor de deplasare, cazare, masă în alte zone ale ţării şi prin beneficiile aduse localității și societăților furnizoare de servicii de cazare şi masă din Sfântu Gheorghe şi împrejurimi.

Mulţumim pe acesată cale pentru sprijinul oferit Federaţiei Române de Arte Marţiale Departamentului de Ju-Jitsu, staff-ului tehnic implicat în organizare (prieteni, sportivi şi părinţi), Asociaţiei Salvatore pentru serviciile medicale şi sponsorului Timbark România Maspex”, transmit reprezentanţii organizatorilor.

 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.