SPORT 19 octombrie 2021

Rezultate excelente obținute de judocani de la CSM Sf. Gheorghe la Finala Campionatului Naţional de Judo U14 ani

de Covasna Media | 1118 vizualizări

Sportiva Electra Gărăiacu medaliată cu bronz la categoria de greutate -40 kg

În perioada 15-17octombrie 2021 s-a desfășurat în Brașov finala pe țară a Campionatului Național de Judo U14 ani, competiție la care au participat în jur de 700 sportivi din aproximativ 200 cluburi de judo din întreaga țară.

Clubul Sportiv Municipal (CSM) Sfântu Gheorghe a participat la această competiție cu 6 sportivi pregătiți de antrenorii Cristina și Petru Oltean, rezultatele acestora fiind următoarele: Gărăiacu Electra locul 3, medaliată cu bronz la categoria de greutate -40 kg; Lungu Briana locul 5 la categoria de greutate -52 kg; Gal Reka locul 5 la categoria de greutate +63 kg; Onișoru Gabriela locul 7 la categoria de greutate -57 kg; Huțul Ștefan locul 9 la categoria  de -46 kg și Marcu Andreas locul 9 la categoria de greutate -50 kg, acesta accidentându-se în al doilea meci (după ce în primul meci a câștigat prin Ipon) şi nu a mai putut continua competiția.

Evoluția sportivilor de la CSM Sfântu Gheorghe pe tatami a fost una foarte bună. Lungu Briana pierzând intrarea în finala categoriei, după sfârșitul meciului și a minutelor de prelungire unde a condus aproape tot timpul, la decizia arbitrilor. În recalificări a pierdut finala mică pentru medalia de bronz în ultimele secunde. Gal Reka a pierdut la fel, în semifinală şi ulterior și finala mică. Ambele sportive s-au clasat pe locul 5 după o evoluție pe saltea foarte bună.

„Toate cheltuielile de deplasare și participare la această prestigioasă competiție au fost acoperite de clubul CSM Sfântu Gheorghe. Mulțumim tuturor acelora care au contribuit la obținerea acestor frumoase rezultate”, se menţionează într-un comunicat semnat de antrenorul Petru Oltean.

(Sursa: comunicat de presă)

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.