SPORT 28 martie 2023

Rezultate bune pentru juniorii de la Sepsi OSK

de Marius Raczek | 716 vizualizări

Sâmbătă și duminică, la cele patru categorii de vârstă din competițiile de juniori, Sepsi OSK a obținut două victorii și două remize, un bilanț pozitiv pentru tinerii fotbaliști covăsneni.

În Liga Elitelor U15, Sepsi OSK a jucat în deplasare la AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, de unde s-a întors cu o remiză, rezultat 1-1. Golul covăsnenilor a fost reușit de Minescu. Sepsi OSK a încheiat prima parte a campionatului pe poziția a treia în Seria 2, cu șase victorii, două rezultate de egalitate și două înfrângeri.

Cea mai consistentă victorie a venit în Liga Elitelor U16, faza de Play-Out, Sepsi OSK trecând, în deplasare, de LPS Buzău cu rezultatul de 3-0, prin golurile marcate de Marin, Sandu și Tánczos. În Seria 1, Sepsi OSK ocupă prima poziție a clasamentului cu șase victorii din tot atâtea partide disputate.

Tot în Play-Out, dar în Liga Elitelor U17, Sepsi OSK a învins, pe propriul teren, pe Ripensia Timișoara, cu rezultatul de 2-0, autorii golurilor fiind Ilyés și Ferrarini. În Seria Vest, Sepsi OSK se află pe locul secund al clasamentului, la un singur punct distanță de CFR Cluj.

În Liga de Tineret, faza de Play-Off, Sepsi OSK a terminat la egalitate, pe propriul teren, cu Ripensia Timișoara, rezultat 3-3. Golurile au fost marcate de Gyulai, Radu și Bende. Sepsi OSK ocupă locul șase, ultimul, în Seria Vest, având o singură victorie până în acest moment.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.