SPORT 6 septembrie 2021

Rezultate bune pentru echipele covăsnene din Liga 3

de Covasna Media | 491 vizualizări

Sâmbătă, reprezentantele județului Covasna în Liga 3, Seria 5, au disputat partidele programate în cadrul etapei secunde, Sepsi OSK 2 reușind o victorie, iar KSE Târgu Secuiesc o remiză.

Sepsi OSK 2 s-a deplasat la Brașov, unde a trecut cu rezultatul de 5-2 de echipa Kids Tâmpa. Meciul a fost practic jucat încă din prima repriză, la pauză alb-roșii având un avantaj de 4-1. Golurile victoriei au fost reușite de Tamás, Achahbar, Sánta-dublă și Incze.

Tot în deplasare a evoluat și KSE Târgu Secuiesc care s-a întors cu o remiză albă, scor 0-0, de pe terenul echipei Olimpic Cetate Râșnov.

Un caz interesant în această serie a fost partida FC Odorheiu Secuiesc - FC Pucioasa. Conform comunicatului oficial: „Meciul nu se dispută, deoarece FC Pucioasa are mari probleme după ce mai mulți jucători ai echipei au fost descoperiți cu adeverințe de vaccinare contrafăcute de un medic care e chiar soția președintelui clubului. Cei doi au și fost reținuți pentru 24 de ore la poliție, în total 13 persoane fiind aduse cu mandat. Protocolul medical al FRF a fost, astfel, înșelat de către echipa dâmbovițeană.

Etapa următoare, care va avea loc în 10 și 11 septembrie, Sepsi OSK 2 o va întâlni pe Olimpic Cetate Râșnov, iar KSE Târgu Secuiesc pe FC Odorheiu Secuiesc.

Marius Raczek

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.