SPORT 8 decembrie 2009

Rezultate bune pentru Clubul Sportiv Şcolar, la sfârşit de săptămână.

de Covasna Media | 478 vizualizări
HANDBAL Echipa de handbal juniori I. Masculin şi-a mărit şansele de a juca în primăvară la Turneul Semifinal al Campionatului Naţional. Băieţii de la CSS Sfântu-Gheorghe au învins sâmbătă la Târgu Mureş pe L.P.S. din localitate, cu scorul de 42 la 20, la pauză 20 la 9, în cadrul grupei G a Campionatului Naţional. Echipa C.S.S. se află pe primul loc în Serie cu 12 puncte (golaveraj + 68).

HANDBAL

Echipa de handbal juniori I. Masculin şi-a mărit şansele de a juca în primăvară la Turneul Semifinal al Campionatului Naţional. Băieţii de la CSS Sfântu-Gheorghe au învins sâmbătă la Târgu Mureş pe L.P.S. din localitate, cu scorul de 42 la 20, la pauză 20 la 9, în cadrul grupei G a Campionatului Naţional. Echipa C.S.S. se află pe primul loc în Serie cu 12 puncte (golaveraj + 68).

ATLETISM:

Sportivi ai CSS Sfântu-Gheorghe au participat la Cupa de Iarnă – competiţie în sală, organizată la Bucureşti. Iată rezultatele obţinute:

1. BLAZER IMOLA 60 mg. Locul I. categoria jun.III.

2. BALIND BARNA 60 mg Locul III. categoria jun.III.

3. DEAK ROBERT lungime Locul III. categoria jun.I.

4. DEMES ISTVAN 60 m. Locul VIII. categoria jun.I.

Timpul realizat de către Blazer Imola reprezintă un nou record naţional pentru copii categoria I. Acest record însă nu a fost omologat deoarece s-a alergat într-o cursă destinată junioarelor categoria a III-a.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.