SPORT 31 ianuarie 2020

Restricții de circulație în centrul orașului Covasna și pe drumul de legătură Covasna-Comandău

de Covasna Media | 1346 vizualizări

În perioada 31 ianuarie - 2 februarie se va desfășura competiția pe zăpadă Winter Rally Covasna, având distanța totală a probelor speciale de 98,5 kilometri și 8 probe special.

Prezența internațională este masivă la cursă: vor lua startul concurenți din România, Ungaria, Italia și Bulgaria.

În prima zi, vineri, 31 ianuarie între orele 17:00-20:00 se va desfășura Superspeciala din centrul orașului, care va fi transmisă live pe mai multe portaluri de internet, printre altele și pe Eurosport.

A două zi urmează proba regină Covasna-Comandău, circulația publică fiind restricționată între orele 08:00-11:00, restul probelor speciale vor fi pe drumurile forestiere din jurul localității Comandău.

Duminică cu începere de la ora 9:00 se va da startul pentru ultimele două probe speciale, iar la ora 15:00 se încheie evenimentul cu festivitatea de premiere, care va aveal loc la Hotelul Căprioara.

Sponsorul principal al evenimentului este Metalubs România.

Partenerii oficiali: Primăria Covasna, Primăria Comandău, Primăria Zagon, Regia Națională a Pădurilor Romsilva prin Direcția Silvică Sf. Gheorghe și Ocolul Silvic Comandău, ASV Cătrușa.

Evenimentul se va desfășura sub directa supraveghere a Poliției Covasna, Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Covasna, Serviciul de Ambulanță Covasna, Jandarmeria Covasna.

Partener media: Autorally, Autostiri.ro, Racingmedia.ro, RPM Racing. ro,

Partener media locali: Haromszek, Hirmondo, Covasnamedia.ro

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.