SPORT 22 septembrie 2018

Restricții de circulație duminică, spre Ilieni

de Iulia Drăghici - Taraș | 438 vizualizări

Concursul de Accelerare Auto are loc în cadrul Zilelor Sportive Sfântu Gheorghe

Iubitorii de viteză și adrenalină au ocazia să ia parte duminică, 23 septembrie, începând cu ora 13:00 la un concurs de accelerare, organizat în cadrul Zilelor Sportive Sfântu Gheorghe. SPEED Racing Sfântu Gheorghe, ediția a XVIII -lea, va determina astfel închiderea circulației DJ112, în apropierea localității Ilieni, unde va fi amplasat traseul.

„Circulația publică se va închide între orele 12:30-18:30, fiind redeschis timp de 10 minute după fiecare oră”, anunță organizatorii de la Clubul Autocrono.

Programul concursului este următorul: antrenamente între orele 13.00-13.30, manșe de calificări între 13.30-15.15, manșele finale, între 15.45-17:30 și festivitatea de premiere începând cu ora 18:00.

„Organizatorul pune la dispoziția vitezomanilor un traseu de 201 m, situat pe DJ112, în apropierea localității Ilieni. Startul a doi sprinteri unul lângă celălalt cu motoare turate la maxim, oferă un suspans inedit pentru publicul spectator. Sunt așteptați toți cei care vor să devină performeri în cadru organizat, doresc un pic de adrenalină și posedă permis de conducere cu o vechime minimă de 1 an de zile. Automobilele se împart pe 9 categorii în funcție de capacitatea cilindrică și de dotare tehnică. Festivitatea de premiere se va ține la complexul sportiv Arena din Sfântu Gheorghe”, transmit organizatorii evenimentului.

Concursul de accelerare este organizat de Clubul Autocrono din Sfântu Gheorghe, alături de Consiliul Județean Covasna și Primăria Ilieni.

Evenimentul face parte din programul Zilelor Sportive Sfântu Gheorghe, derulat în principal în zona Arenei Sepsi și în centrul reședinței de județ, în perioada 21 – 23 septembrie. Aici se desfășoară aproximativ 100 de evenimente, care prezintă 55 de sporturi și 58 de asociații sportive distincte.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.