SPORT 3 august 2021

Restricţii de circulaţie din cauza Turului Ciclist al Ţinutului Secuiesc

de Covasna Media | 1565 vizualizări

Pe 6 august, etapa a treia a turului va avea punct de plecare şi sosire Municipiul Sfântu Gheorghe.

Etapa a treia a ediţiei din acest an a Turului Ciclist al Ţinutului Secuiesc se va desfăşura în exclusivitate în judeţul Covasna, având ca punct de plecare şi sosire Municipiul Sfântu Gheorghe.

Etapa va avea loc vineri, 6 august, când rutierii se vor deplasa pe traseul Sfântu Gheorghe, Malnaş, Bixad, Balvanyos, Târgu Secuiesc, Covasna, Reci, Sfântu Gheorghe.

Având în vedere acest lucru, vor exista mai multe restricţii de circulaţie în Sfântu Gheorghe după cum urmează:

– Între orele 12:00-13:00, circulaţia rutieră va fi interzisă pe strada Libertăţii, de la intersecţia cu strada Spitalului şi până la colţul Parcului Elisabeta, dar şi pe strada Gróf Mikó Imre de la colţul Parcului până la intersecţia cu strada Gödri Ferenc.

– Între orele 14:00-17:00, circulaţia rutieră va fi interzisă pe strada 1 Decembrie 1918 (zona Primăriei) de la intersecţia cu strada Ciucului până la intersecţia cu strada Kossuth Lajos.

Caravana va pleca la ora 12:45 din faţa Casei cu Arcade, urmând să se deplaseze în regim grupat pe strada Gróf Mikó Imre, strada 1 Decembrie 1918, magazinul Lidl, strada Lunca Oltului, startul etapei având loc aproape de ieşirea din oraş spre Miercurea Ciuc.

Sosirea în Sfântu Gheorghe este preconizată a avea loc în jurul orei 15:45-16:00, cicliştii venind dinspre Câmpul Frumos pe strada Constructorilor, str. Lt. Păiuş David, str. 1 Decembrie 1918, cu sosire în faţa Primăriei.

Organizatorii Turului Ciclist fac un apel la locuitori şi şoferi să respecte indicaţiile voluntarilor şi forţelor de ordine de pe traseu pentru buna desfăşurare a turului şi pentru evitarea unor eventuale accidente.

(Sursa: Comunicat Primăria Sf. Gheorghe)

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Rad Rad, 3 august 2021
n-ar putea mai bine sa ocoleasca orasul?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.