SPORT 26 ianuarie 2021

Remiză obținută dramatic de Sepsi OSK

de Covasna Media | 1340 vizualizări
Sursa foto - Facebook @osksepsi
Sursa foto - Facebook @osksepsi

În etapa a 19-a din Liga 1, Sepsi OSK a evoluat pe terenul echipei Viitorul Constanța, unde, după o partidă spectaculoasă, elevii lui Leo Grozavu au reușit să obțină un punct prețios în clasament, scor final 3-3.

Viitorul Constanța a deschis scorul încă din minutul 8. Atunci, după o centrare de pe partea stângă, J.Fernandez a respins în față reluarea lui Matei, dar, atent, Luckassen a semnat prima reușită a partidei. Zece minute mai târziu, la o greșeală a lui Artean, Eder Gonzales a profitat și a readus egalitatea. Constănțenii puteau trece din nou în avantaj, în minutul 28, dar J.Fernandez a apărat șutul lui Ely Fernandes. La pauză, însă, Viitorul avea să conducă cu 2-1, după dubla lui Luckassen, după o frumoasă acțiune personală.

Imediat după reluare, jucătorul gazdelor Artean a greșit din nou, faultându-l în careu pe Eder Gonzales. Din lovitura de pedeapsă dictată de centralul partidei, B. Mitrea a făcut ca tabela de marcaj să indice un rezultat de egalitate. În continuare s-a jucat pe contre, iar ocazii de a marca au mai avut Ciobanu, respectiv Safranko, atacantul nostru nereușind să-l învingă pe Cojocaru după un corner.

Finalul a fost dramatic. Mai întâi Ely Fernandes a ratat o bună oportunitate de a marca, pentru ca în minutul 84 Ciobanu să transforme un penalty, iar Viitorul Constanța să treacă în avantaj. Sepsi OSK, însă, nu-și spusese ultimul cuvânt și în primul minut de prelungire din centrarea lui Dumitrescu, Safranko a stabilit scorul final.

Liga 1, Etapa a 19-a

Viitorul Constanța-Sepsi OSK 3-3 (2-1)

Arbitru: Horațiu Feșnic. Asistenți: Alexandru Cerei, Mihai Marica

Au marcat: Luckassen(8’, 45’), Ciobanu(84’-penalty) respectiv E.Gonzales(18’), B.Mitrea(47’-penalty), Safranko(90’+1)

Cartonașe galbene: Luckassen(31’), Mladen(78’)-Csiszér(70’), Tincu(75’), Markovic(85’)

Viitorul: Cojocaru – Boboc, Dobrosavlevici, Mladen, Dussaut – Matei (Sabala 82’), Artean, Ciobanu (Benzar 90’+2)- E.Fernandes, Luckassen, Mățan (Grădinaru 62’). Antrenor: M.Rednic

Sepsi OSK – Fernandez – Dimitrov, Mitrea, Bouhenna, Csiszér (Dumitrescu 74’) – Tamás (Dumiter 89’), Fofana (Markovic 74’), Tincu, Bajrovic (Purece 63’) – Gonzalez, Safranko. Antrenor: L.Grozavu.

Marius Raczek

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.