SPORT 21 iunie 2024

Remiză în primul amical al verii

de Marius Raczek | 629 vizualizări

Sepsi OSK a disputat prima partidă amicală, în vederea pregătirii noului sezon, și a remizat, scor 1-1, cu nou-promovata Unirea Slobozia.

Pe Stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe, Sepsi OSK a întâlnit-o pe Unirea Slobozia, o echipă incomodă, în ciuda faptului că sezonul 2024-2025 va fi primul în Superliga pentru echipa ialomițeană pregătită de Adrian Mihalcea. Oaspeții au deschis scorul în minutul 23, și au avut avantaj la pauză. În partea secundă Bernd Storck a făcut modificări, dorind să vadă la lucru cât mai mulți jucători, Sepsi OSK reușind egalarea prin Rența.

Sepsi OSK a început în formula: Moldovan - Ciobotariu, Ninaj, Neskovic, Matei, Kallaku, Alimi, Oroian, Ştefan, Varga K., Debeljuh. Pe parcursul jocului au mai intrat: Gyenge, Oteliță, Hajdin, Coman, Rența, Popșa, Dobozi, Kocsis, Sandu, Kolcza, Demeter.

Altfel, lotul alb-roșiilor s-a întărit cu un nou transfer, Marian Drăghiceanu, cel care se părea că o va alege pe Oțelul Galați. Mijlocașul în vârstă de 24 de ani a trecut pe la Ceahlăul Piatra Neamț, Dunărea Călărași, Rapid București, iar ultima dată a fost golgheterul celor de la CSM Reșița în Liga 2. Marian Drăghiceanu a semnat cu Sepsi OSK un contract pe doi ani, cu opțiune de prelungire.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.