SPORT 27 iunie 2020

Remiză în partida Sepsi OSK-Viitorul Constanța

de Covasna Media | 1062 vizualizări
Sursa foto - Facebook @osksepsi
Sursa foto - Facebook @osksepsi

Deși a evoluat din minutul 48 în doar zece jucători și a fost condusă cu 3-1, Sepsi OSK a avut puterea să obțină un rezultat de egalitate, 3-3, în derby-ul din Play-Out disputat la Sf.Gheorghe cu Viitorul Constanța.

Prima ocazie a partidei i-a aparținut lui Rivaldinho, care a scăpat sigur cu Niczuly, dar portarul nostru a respins. La scurt timp a venit, însă, și deschidederea scorului, Carnat a făcuț henț în careu și penalty-ul dictat de arbitru a fost trasformat cu precizie de Iancu. Sepsi putea egala, dar Fülöp Lóránd a irosit două ocazii foarte bune într-un singur minut.

Viitorul a majorat diferența de scor în minutul 17, când, la un corner, centrarea lui Iancu a fost reluată de Ghiță, fundașul constănțenilor profitând și de marcajul aproximativ a lui Bouhenna. Până la pauză Sepsi OSK a revenit pe tabela de marcaj, cu o fază identică ca în partida cu Poli Iași. Fulop Istvan a executat un corner, iar fratele său Fulop Lorand a marcat dintre Mladen și Ghiță, fundașii echipei lui Gică Hagi.

Repriza secundă a început de la rezultatul de 2-1 pentru oaspeți, și cum nu se poate mai rău pentru echipa noastră, Carnat a văzut cartonașul roșu, deoarece mai avea un cartonaș galben din prima repriză. Astfel, prima mare ocazie a părții secunde i-a aparținut lui Matei, voleul acestuia din afara careului fiind respins de Niczuly.

Inferioritatea numerică și-a spus însă cuvântul în minutul 58. După o fază începută de Viitorul Constața de la limita propriului careu, a continuat până în careul echipei noastre, iar Iancu i-a dat posibilitatea lui Matei să ducă scorul la 3-1 pentru vizitatori. Totuși, elevii lui Leo Grozavu nu au depus armele și Vașvari a redus din nou diferența dintr-o lovitură de 11 metri, după ce Artean l-a faultat în careu pe Safranko.

Mai mult, forța mentală a echipei noastre a dat roade, și în minutul 86 Safranko a egalat, reluând cu capul o centrare de pe partea dreaptă.

În cadrul acestei etape s-au mai disputat partidele:

FC Hermannstadt-Academica Clinceni 0-1

Chindia Târgoviște-Poli Iași 0-2

Clasament: 1.Viitorul Constanța-31p, 2.Sepsi OSK-24p, 3.Academica Clinceni-23p, 4.FC Voluntari-21p, 5.Poli Iași-18p, 6.FC Hermannstdat-18p, 7.Chindia Târgoviște-17p, 8.Dinamo București-17p

Play-Out, Etapa a 6-a

Sepsi OSK-Viitorul Constanța (1-2)

Au marcat: Fülöp L(45’), Vașvari(65’-penalty), Safranko(86’) respectiv Iancu(11’-penalty), Ghiță(17’), Matei(58’)

Sepsi: Niczuly - Carnat, Bouhenna, Tincu, Fl. Ştefan - Vaşvari (Velev 65’)- C. Popescu(Ștefănescu 32’), Fülöp István(Achahbar 46’), L. Kovács(Csiszér 79’), Fülöp Lóránd - Karanovic (Safranko 46’)

Antrenor: Leo Grozavu

Viitorul: Căbuz - R. Boboc(Dussaut 56’), Mladen, V. Ghiţă, Cr. Ganea - A. Ciobanu, Artean(Iacob 68’), V. Achim(De Nooijer 59’) - G. Iancu, Rivaldinho(Munteanu 67’), C. Matei(Chițu 67’)

Antrenor: Gică Hagi

Arbitri: Andrei Sorin Antonie-Vlad Ionuț Bârlădeanu, Adrian Vornicu

Marius Raczek

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.