SPORT 21 martie 2021

Remiză în partida Sepsi OSK - Gaz Metan Mediaș

de Covasna Media | 938 vizualizări

În etapa a 28-a din Liga 1, Sepsi OSK a primit pe Stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe vizita celor de la Gaz Metan Mediaș. După un joc mai bun doar în prima repriză, echipa noastră a trebuit să se mulțumească la final cu o remiză, scor 1-1. 

Știind deja că este calificată pentru Play-Off, prin rezultatele înregistrate în cadrul etapei înainte de acest joc, Sepsi OSK a dominat clar prima repriză. Scorul a fost deschis încă din minutul opt când Yuri l-a faultat în careu pe Safrnako și specialistul penalty-urilor, Vașvari, a trasformat de la punctul cu var.  Ecartul putea fi mărit, dar pe rând Golofca, Fulop L., Csiszer, Dimitrov și din nou Golofca nu au reușit finalizarea. Astfel la pauză Sepsi OSK a intrat la cabine cu avantajul de 1-0.

După pauză aspectul partidei s-a schimbat și Gaz Metan a părut mult mai decisă în a obține mai mult la Sfântu Gheorghe. Astfel, deși Francisco Junior a văzut cartonașul roșu, lăsându-și echipa în inferioritate numerică, medieșenii au egalat. Ninaj l-a faultat în careu pe Morar și din penalty Deaconu l-a învins pe Niczuly.

Chiar dacă Vașvari și Fl. Ștefan au amenințat, până la final, poarta lui Pleșca, partida s-a încheiat cu rezulatul de 1-1.

Liga 1, Etapa a 28-a

Sepsi OSK - Gaz Metan Mediaș 1-1 (1-0)

Arbitru: Cătălin Popa. Asistenți: Daniel Mitruți, Vlad Bârleanu

Au marcat: Vașvari (8’- penalty) respectiv Deaconu (65’ - penalty)

Cartonașe galbene: Bouhenna (75’), Vașvari (77’) respectiv Francisco Junior (57’), Pleșca (90’+3)

Sepsi OSK: Niczuly – Csiszér (Dimitrov 22’), Biuhenna, Ninaj, Fl. Ștefan – Vașvari, Fofana (Eder Gonzales 79’), Fülöp L. (Aganovic 66’) – Petrila (Tamás 46’), Safranko, Golofca (Achahbar 79’). Antrenor: Leo Grozavu

Gaz Metan: Pleșca – Butean, Baco, Yuri, Velisar – Alceus, Francisco Junior, Deaconu (Pambou 67’) –Horșia (Moura 67’), Sarr (Morar 59’), Ze Manuel (Romero 81’). Antrenor: Mihai Teja

Marius Raczek

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.