SPORT 7 noiembrie 2021

Remiză în Bănie

de Covasna Media | 879 vizualizări

În etapa a 15-a din Liga 1, Sepsi OSK a obținut o nouă remiză, rezultat 1-1, pe terenul celor de la FCU Craiova 1948, însă, alb-roșii au coborât o poziție în clasament și au ajuns pe locul 12.

Prima repriză nu a fost spectaculoasă, cu puține faze de poartă. Chiar dacă Sepsi OSK a avut mai mult posesia, prima situație a aparținut gazdelor, dar Niczuly a apărat șutul lui Bălan. Înainte de pauză, Achahbar a executat o lovitură liberă, Mitrea a reluat cu capul, dar Popa a respins în corner.

 După reluare s-au consemnat ocaziile lui Eder Gonzalez și Bărbuț, pentru ca apoi Bălan să deschidă scorul. Avantajul gazdelor s-a menținut doar șase minute, căci Achahbar l-a găsit pe Luckassen și acesta nu a mai greșit ținta. Tot Luckassen a avut oportunitatea de a întoarce rezultatul, dar lovitura sa de cap a ocolit poarta lui Popa.

Sepsi OSK și-a trecut în cont cea de-a opta remiză în acest sezon și cu 14 puncte acumulate ocupă poziția a 12-a în clasamentul Ligii 1. 

Liga 1, Etapa 15

FCU Craiova 1948 - Sepsi OSK 1-1 (0-0)

Arbitru: Ovidiu Hațegan, Asistenți: Mircea Mihail Grigoriu, Florin Danșa

Au marcat: Bălan (51’) - Luckassen (57’)

Cartonașe galbene: Albu (43’), Bălan (49’), Van Durmen (55’) - Păun (42’)

FCU: Popa – Negru, Kovacic, Huyghebaert, Bușu – Asamoah, Albu (Bauza 80’), Van Durmen (Raicea 80’) – Sidibe (Ondaan 72’), Compagno – Bălan (Achim 72’). Antrenor: Dan Vasilică 

Sepsi OSK: Niczuly – Dimitrov, Ninaj, Mitrea, Dumitrescu – Gonzalez, Păun (Aganovic 62’), Achahbar (Csuncsukov 70’), Bărbuț (Askovski 70’), Ștefănescu (Golofca 62’) – Luckassen (Bojic 89’). Antrenor: Cristiano Bergodi. 

Marius Raczek

Sursa foto: Facebook/ Sepsi OSK

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.