SPORT 18 aprilie 2021

Remiză albă pentru Sepsi OSK la debutul în Play-Off

de Covasna Media | 778 vizualizări
Sursa foto - Facebook @osksepsi
Sursa foto - Facebook @osksepsi

La prima partidă în Play-Off, Sepsi OSK a terminat la egalitate, rezultat 0-0, partida disputată pe Stadionul Ion Oblemenco, în compania Universității Craiova.

 

Gazdele, în speranța de a rămâne în lupta pentru titlu, au forțat, dar reușita lui Tudorie a fost anulată pe motiv de offside. În minutul 29 a venit și prima ocazie pentru Sepsi OSK. Atunci Nouvier a centrat din lovitură liberă, portarul craiovenilor a boxat devierea lui Mitrea pentru ca șutul expediat de Fofana să fie respins de Bancu din fața porții. Până la pauză tot gazdele au mai avut șansa de a marca, Mateiu chiar a trimis mingea în plasă, însă, și de această data golul a fost anulat pe motiv de offside.

Prima ocazie a părții secunde i-a aparținut lui Cîmpanu, șutul acestuia din afara careului a fost respins însă de Niczuly. Alte faze periculoase au venit în ultimele minute, Cicâldău și Camara de la Universitatea Craiova, respectiv Dimitrov, dar partida s-a terminat cu o remiză albă, rezultat 0-0.

 

Liga 1, Play-Off, Etapa 1

Universitatea Craiova - Sepsi OSK 0-0

Arbitru: Horia Mladeniovici, Asistenți: Ciprian Danșa, Ferencz Tunyogi

Cartonașe galbene: Tudorie (45’+3), Mateiu (56’), Bancu(87’) – Aganovic (41’), Ninaj (89’)

U Craiova: Pigliacelli – Vătăjelu, Papp, Constantin, Bancu – Mateiu, Nistor, Cîmpanu (Vlădoiu 71’), Cicâldău (Fedele 84’), Baiaram (Camara 5’) – Tudorie (Mamut 70’). Antrenor: Marinosz Uzunidisz.

Sepsi: Niczuly – Dimitrov, Ninaj, Mitrea, Ştefănescu – N. Păun (Achahbar 77’), Fofana (Kovács 62’), Aganovic (Eder González 46’) – Golofca (Bajrovic 46’), Safranko, Nouvier (Petrila 60’). Antrenor: Leo Grozavu.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.