SPORT 11 martie 2022

Reîncepe Programul „Inițiere în sport”, la Sfântu Gheorghe

de Diana Pantelimon | 1603 vizualizări

Pe fondul ridicării restricțiilor impuse de pandemia Covid 19, Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe intenționează să reia programul „Inițiere în sport”, destinat copiilor din grădiniţe, clasele pregătitoare şi primare. Aproximativ 3.600 de elevi din Sfântu Gheorghe vor beneficia gratuit de cursuri de înot şi patinaj pe gheaţă.

În contextul în care și piscina orașului se va deschide pe 28 martie a.c., „vom reporni programul Iniţiere în sport pentru aproximativ 3.600 de elevi din municipiul Sfântu Gheorghe, respectiv cei din grupele mari de la grădiniţă şi elevii din clasele 0-IV. Încercăm să extindem acest program şi spre piscină”, a anunțat primarul Antal Árpád joi, într-o conferință de presă.

Programul „Iniţiere în sport” este unic la nivel naţional, fiind realizat în totalitate cu sprijinul administrației locale.

„Noi am spus că ne dorim ca fiecare copil din Sfântu Gheorghe, cu ajutorul acestui program iniţiat şi finanţat de Primărie, să înveţe să înoate şi să patineze“, a mai spus primarul.

Acest program a fost lansat în toamna anului 2017 și cuprinde toate instituțiile de învățământ din oraș. Dacă regulile vor fi aceleași de până acum, cei aproape 3.600 de preșcolari și școlari vor participa o dată pe săptămână la cursurile sportive gratuite.

Sursa Foto: Facebook/ Sepsi Arena

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.