SPORT 15 iunie 2023

Punem orașul în mișcare: Zilele Sportive, ediția a 16-a!

de Covasna Media | 999 vizualizări

În perioada 22–24 septembrie 2023, centrul orașului Sfântu Gheorghe va deveni din nou principalul loc de întâlnire al iubitorilor sportului. Aici vor avea loc programele în aer liber ale celei de-a 16-a ediții a Zilelor Sportive, desfășurarea evenimentului implicând și alte locații din oraș.

Scopul Zilelor Sportive rămâne același în fiecare an: să promoveze sportul, mișcarea, modul de viață sănătos, să pună orașul în mișcare. Un alt obiectiv al evenimentului este să creeze un cadru ideal prin care asociațiile și cluburile sportive să se prezinte publicului, să recruteze noi membri, să se cunoască între ei.

Programele variate ale celor trei zile vor oferi o experiență reală și de neuitat atât sportivilor amatori, cât și celor profesioniști. Pe lângă activitățile sportive, vor avea loc o serie de discuții și întâlniri cu publicul. Organizatorii se pregătesc în acest an și cu câteva noutăți.

Cluburile sportive, antrenorii, profesorii de sport și toți ce interesați sunt rugați să-și transmită intenția de participare organizatorilor până la data de 1 august 2023, la adresa de email sepsisportnapok@gmail.com.

Sursa: comunicat de presă.

Sursa foto: Facebook/ Sepsiszentgyörgyi Sportnapok - Zilele Sportive

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.