SPORT 27 ianuarie 2024

Primul eșec pentru Bernd Storck pe banca lui Sepsi OSK

de Marius Raczek | 1408 vizualizări

În etapa a 23-a din Superliga, Sepsi OSK, cu o evoluție modestă, a pierdut în deplasare la UTA Arad, scor 2-1 în favoarea gazdelor.

Prima repriză a aparținut gazdelor care, așa cum le descria jocul Bernd Storck, s-au arătat periculoase pe contraatac. Nu au fost multe faze de poartă, Sepsi OSK fiind periculoasă doar dintr-o lovitură liberă executată de Ștefănescu, respectiv la pătrunderea lui Matei când Kucher a scos. UTA a amenințat prin incisivul Micovschi, golul a venit însă după un șut a lui Fabry, deviat de Omondi, care l-a surprins pe Niczuly. La pauză arădenii au intrat cu un avantaj la limită, deși Omondi a mai avut o bună oportunitate de a marca, iar Ștefan a fost nevoit să respingă de pe linia porții.

După reluare actorii principali au fost arbitrul și VAR-ul, care au avut mult de lucru. În teren, trupa lui Mircea Rednic a continuat să domine, iar Niczuly a scos șutul foarte bun a lui Fabry. Ceva mai târziu, însă, portarul covăsnean nu a mai putut interveni și Diogo a majorat avantajul gazdelor. UTA s-a dezlănțuit și doar VAR-ul, decizie corectă altfel, a menținut rezultatul, anulând reușita lui Fabry. Apoi tot VAR-ul a anulat decizia inițială a centralului de a acorda penalty la pătrunderea lui Debeljuh. A fost, totuși, penalty, dar pe final, când Ștefănescu a redus diferența. Sepsi OSK putea chiar egala, dar Safanko, Varga și Ștefănescu s-au întrecut în a rata din fața porții lui Kucher.

În funcție de celelalte rezultate din această etapă Sepsi OSK poate coborî în clasament în afara zonei de Play-Off. Runda viitoare, pe 4 februarie, la Sfântu Gheorghe, alb-roșii o vor întâlni pe Universitatea Craiova.

Superliga, Etapa 23

UTA Arad-Sepsi OSK 2-1 (1-0)

Arbitru: Florin Andrei, Asistenți: Alexandru Cerei, Mihăiță Necula

Au marcat: Omondi (35’), Diogo (50’) - Ștefănescu 85’- penalty)

Cartonașe galbene: Diogo (28’) – Ștefănescu (19’), Varga R. (31’), Debeljuh (67’), Păun (79’), Ninaj (81’)

UTA: Kucher – Diogo Rodrigues, Benga, Conte, Căpușă – Micovschi (Ofosu 90’+6), Mihai (Pop 62’), Freitas, Fabry (Stolnik 73’) – Luckassen (Cooper 90’+6), Omondi (Lopez 62’). Antrenor: Mircea Rednic

Sepsi OSK: Niczuly – Oteliță (Popșa 78’), Ciobotariu, Kecskés (Ninaj 67’), Ștefan – Păun – Varga R. (Varga K. 46’), Rodriguez (Safranko 68’), Matei (Kallaku 67’), Ștefănescu – Debeljuh. Antrenor: Bernd Storck.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.