SPORT 17 ianuarie 2011

Primele victorii ale anului pentru atleţii de la CSM Sfântu-Gheorghe

de Covasna Media | 410 vizualizări
Prima competiție importantă din circuitul național de sală din acest an a fost ”Cupa Bistrița” desfășurată la sfârșitul acestei săptămâni la Bacău. Atleții de la CSM Sfântu Gheorghe au avut evoluții încurajatoare, clasările excelente obținute fiind dătătoare de speranțe pentru restul sezonului. În prima zi de concurs, George Halapciuc a început anul în forță cu o victorie în proba de 1500 de metri. Halapciuc a terminat

Prima competiție importantă din circuitul național de sală din acest an a fost  ”Cupa Bistrița” desfășurată la sfârșitul acestei săptămâni la Bacău. Atleții de la CSM Sfântu Gheorghe au avut evoluții încurajatoare, clasările excelente obținute fiind dătătoare de speranțe pentru restul sezonului.

În prima zi de concurs, George Halapciuc a început anul în forță cu o victorie în proba de 1500 de metri. Halapciuc a terminat cursa în 3 minute și 59 de secunde, reușind o cursă tactică foarte bună.  Mihaela Loghin a avut și ea o evoluție foarte bună, terminând pe locul secund cursa de 1500m, în urma experimentatei Mirela Lavric, cele două fiind departajate de doar câteva sutimi. Timpul Mihaelei, 4 minute și 33 de secunde, reprezintă un start promițător de sezon pentru atleta din Sfântu Gheorghe.

Un debut foarte bun de an a avut și tânărul dar foarte talentatul Florin Purcea, clasat al doilea în probade 400 de metri, cu un timp de 51 de secunde și 19 sutimi.

Cea de-a doua zi competițională a adus alte trei noi victorii pentru CSM Sfântu Gheorghe. George Halapciuc  a confirmat forma bună, câștigând și cursa de 800 de metri  cu timpul de 1 minut și 55 de secunde. La fel de convingătoare a fost și Mihaela Loghin, care s-a impus categoric în cursa de 3000 de metri. Timpul său 9 minute și 47 de secunde.

Nu în ultimul rând, cel mai nou membru al grupei de atletism de la CSM, tânărul Răzvan Strâmbu, a câștigat cursa de 3000 de metri băieți, timpul său 8 minute și 53 de secunde.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.