SPORT 27 decembrie 2018

Primăria Sfântu Gheorghe vrea acum întreaga bază sportivă a CSM, nu doar Stadionul

de Iulia Drăghici - Taraș | 1197 vizualizări

Decizia a fost votată în Consiliul Local

Întrunit în şedinţă extraordinară joi dimineaţă, 27 decembrie, Consiliul Local Sfântu Gheorghe a votat un nou proiect de hotărâre de Guvern prin care se solicită trecerea întregii baze sportive din cartierul Simeria în administrarea Primăriei.

În prezentarea proiectului, primarul Antal Árpád a motivat această necesitate prin faptul că la ultima şedinţă de Guvern a fost actualizat inventarul bazei sportive din Sfântu Gheorghe, astfel fiind nevoie de modificarea proiectului iniţial.

În urma mai multor discuţii avute cu reprezentanţii Ministerului Tineretului şi Sportului, s-a ajuns la o înţelegere prin care municipalitatea va prelua administrarea întregii baze sportive, angajându-se să investească în modernizarea şi buna funcţionare a acesteia. Este vorba despre terenul de fotbal cu anexele aferente, de hotelul sportiv, dar şi Sala Sporturilor „Szabó Kati”.

De asemenea, primarul Antal Árpád s-a declarat convins că oraşul va avea de câștigat din acest lucru şi că baza sportivă va fi folosită în interesul comunității.

Proiectul de hotărâre pentru modificarea și completarea H.C.L 348/2018 a fost adoptat cu 15 voturi „pentru”, 3 „împotrivă” şi o abţinere.

Sursa: Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.