SPORT 25 iunie 2010

Prima ediţie a Junior Soccer

de Covasna Media | 643 vizualizări
Marţi s-a desfăşurat prima ediţie a turneului “Junior Soccer” organizat de A.S. Junior Soccer Sfântu Gheorghe la care au participat echipe de fotbal la categoria de varsta sub 9 ani din Sfântu Gheorghe, Braşov, Miercurea Ciuc şi Târgu Secuiesc. Scopul turneului a fost de a oferi copiilor posibilitatea de a acumula cât mai multă experienţă în joc şi desigur prilej pentru antrenori de a vedea roadele muncii lor. Ocupanţii locului

Marţi s-a desfăşurat prima ediţie a turneului “Junior Soccer” organizat de A.S. Junior Soccer Sfântu Gheorghe la care au participat echipe de fotbal la categoria de varsta sub 9 ani din Sfântu Gheorghe, Braşov, Miercurea Ciuc şi Târgu Secuiesc. Scopul turneului a fost de a oferi copiilor posibilitatea de a acumula cât mai multă experienţă în joc şi desigur prilej pentru antrenori de a vedea roadele muncii lor. Ocupanţii locului I au fost copiii de la F.C. Siculum - Miercurea Ciuc urmaţi de A.S. Junior Soccer (locul II), ACS Tâmpa Braşov (locul III), Viitorul Sfântu Gheorghe (locul IV) şi Şcoala de Fotbal Târgu Secuiesc (locul V). Titlul de cel mai bun portar l-a câştigat Adrian Munteanu de la ACS Tâmpa Braşov şi titlul de cel mai bun marcator a fost adjudecat de Badi Tibor de la A.S. Junior Soccer cu 18 goluri înscrise.

„Mulţumim antrenorilor şi oficialilor de la cluburile participante pentru răspunsul prompt, precum şi pentru seriozitatea cu care au tratat prima ediţie a turneului “Junior Soccer”. Noi, A.S. Junior Soccer, suntem foarte mulţumiţi de rezultatul echipei, care deşi abia a venit dintr-un cantonament epuizant a reuşit să ajungă în finală. Mulţumim sponsorilor noştri: Foro Karoly, Todor Csaba, Fazakas Szabolcs, Nagyolah Zoltan, Spălătoria auto Kingwash, S.C. S&Z S.R.L., Bon Sweet Bon LTD, S.C. Brenntag S.R.L., S.C. Romil S.R.L., Globus Food&Drinks - Revista Industriei Alimentare Româneşti şi nu în ultimul rând S.C. MANCIP S.R.L., care ne-au ajutat atât în organizarea cantonamentului cât şi a turneului” a declarat Adrian Bizon, preşedinte şi membru fondator A.S. Junior Soccer - Sfantu Gheorghe

„Suntem foarte satisfăcuţi că în jocul echipei se vede munca depusă, copiii au dat dovadă de organizare în joc, de multă motivaţie şi ambiţie. Felicitări echipei câştigătoare precum şi celorlalte echipe; suntem conştienţi că mai avem mult de muncă, dar este şi va fi pe deplin răsplătită prin rezultatele şi evolutia copiilor”, a completat Lucian Rusandu, antrenor şi membru fondator A.S. Junior Soccer.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
costi, 27 iunie 2010
in europa nu exista soccer..numai in USA,,acolo e footbal.
costi, 27 iunie 2010
domnilor..ce prostie de limba amestecata vorbiti..romineste sau ungureste sau engleza dar nu amestecati ca iese un ghiveci total pe care nu il intelege majoritatea rominilor sau ungurilor.vai voua..
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.