SPORT 25 iunie 2024

Prima Brăduț rămâne în Liga 4

de Marius Raczek | 541 vizualizări

Având de refăcut un ecart de patru goluri, Prima Brăduț, campioana județului Covasna, a remizat în partida retur cu CS Iernut, astfel că a ratat o nouă șansă de a accede în Liga 3.

După ce în manșa tur a barajului pentru promovarea în Liga 3, Prima Brăduț, campioana județului Covasna, a fost învinsă cu 4-0 de campioana județului Mureș, CS Iernut, returul se anuța infernal. Prima repriză a fost albă, niciuna dintre echipe nereușind să înscrie. În partea secundă, Prima Brăduț, prin reușita lui Szántó, a deschis scorul și a reaprins speranțele pentru un rezultat pozitiv. La cinci minute distanță, însă, mureșenii au egalat, și practic au tranșat promovarea în Liga 3.

Din păcate, pentru a doua oară consecutiv, Prima Brăduț irosește șansa promovării, sezonul trecut pierzând barajul cu Industria Galda de Jos. Astfel, în Liga 3, sezonul 2024-2025, vom avea două reprezentante, Sepsi OSK II și KSE Târgu Secuiesc. Merită să subliniem, și să felicităm, reprezentanta județului vecin, Harghita, CS Gheorgheni, care cu o remiză 1-1 în deplasare, și o victorie, 1-0 acasă, cu reprezentanta județului Sibiu, ACS Păltiniș Rășinari a urcat în al treilea eșalon valoric din România.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.