SPORT 15 iunie 2024

Prima Brăduț o va întâlni pe CS Iernut în barajul pentru promovarea în Liga 3

de Marius Raczek | 737 vizualizări

Duminică, 16 iunie, cu începere de la ora 18:00, Prima Brăduț, campioana județului Covasna, va evolua în deplasare, la CS Iernut, în prima manșă a barajului pentru promovarea în Liga 3.

Ca și în sezonul precedent, Prima Brăduț a câștigat titlul de campioană în Liga 4 Covasna. Și nu a făcut-o oricum, ci fără înfrângere în cele 28 de partide disputate, bilanțul fiind unul de invidiat, 27 de victorii și o remiză, chiar în ultima etapă, în derby-ul cu CSO Baraolt care a ocupat poziția secundă. Prima Brăduț a acumulat 82 de puncte, cu 14 mai multe decât CSO Baraolt, iar acum se pregătește pentru barajul de promovare în Liga 3.

CS Iernut este campioana județului Mureș. Liga 4 din județul Mureș a avut 2 serii de Elită, iar apoi a urmat un Play-Off, pe care CS Iernut și l-a adjudecat, în ultima etapă trecând de ACS Nazna Sâncrai, echipa care a terminat pe poziția secundă, cu scorul de 4-1. În palmaresul celor de la CS Iernut sunt consemnate două promovări în Liga 3, în 2007, respectiv în 2014.

Prima Brăduț a ratat șansa de a promova sezonul trecut, fiind învinsă în barajul de promovare, 0-1 și 0-3, cu Industria Galda de Jos, campioana județului Alba. În Liga 3, județul Covasna, are deja două reprezentante, Sepsi OSK II și KSE Târgu Secuiesc, iar Prima Brăduț ar putea fi a treia. Barajul de promovare se dispută în dublă manșă, returul urmând a avea loc la Brăduț, pe 23 iunie, de la ora 17:30.

Mult succes!

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.