SPORT 19 noiembrie 2018

Prezență covăsneană la Radisson Blu Larnaka International Marathon

de Covasna Media | 880 vizualizări

La sfârșitul săptămânii trecute orașul cipriot Larnaka a găzduit maratonul internaţional Radisson Blu Larnaka International Ma­rathon 2018.

În cadrul acestei prestigioase competiții s-au organizat următoarele curse: maraton, semimaraton, 10K, 5K și minimaratonul copiilor. La start s-a aflat și sportivul covăsnean Liviu Botoș, care a participat la proba de semimaraton, categoria de vârstă 40-44 de ani, acesta reușind să termine cursa în prima jumătate a clasamentului final fiind recompensat cu medalia de finisher.

Radisson Blu Larnaka International Marathon este un concurs de nivel internaţional fiind inclus în cadrul calendarului AIMS (Asso­ciation of International Marathons and Distance Races), reprezentând cea mai importantă competiție sportivă organizată în acest an în Larnaka. Este un adevărat festival al sportului şi al distracţiei anul acesta participând peste 5000 de persoane din toată lumea.

„Mă simt onorat că am reușit să participat la această competiţie şi sper ca în viitor să pot lua parte la cât mai multe concursuri de acest gen. Este o bucurie să vezi o mulțime de oameni pasionați care se adună la astfel de curse. Obiectivul meu este să-mi îmbunătățesc timpul la fiecare participare”, ne-a declarat la întoarcere Liviu Botos.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.