SPORT Acum 4 ore, 21 minute

Pregătiri pentru Liga 3

de Marius Raczek | 82 vizualizări

Echipa secundă a clubului Sepsi OSK se pregătește pentru noul sezon din Liga 3, după o victorie cu Olimpic Cetate Râșnov, elevii lui Valentin Suciu mai având programate, în perioada următoare, alte două partide amicale.

Sepsi OSK II și Olimpic Cetate Râșnov se cunosc bine, ambele fiind repartizate în Seria 5 a Ligii 3. Sezonul trecut brașovenii au terminat pe poziția a treia, iar alb-roșii pe cea de-a treia, dar în Play-Out, adică la general pe locul șapte. Totuși, în partida amicală, Sepsi OSK II s-a impus, revenind de la 1-2, pentru a câștiga cu 5-2, prin golurile marcate de: Câmpanu, Stanislav (dublă), Banță și Veress. Valentin Suciu a utilizat jucătorii: Bartha – Vereguț, Nikula, Folea, Bujdosó, Bena, Câmpeanu,  Grigore, Cenuşă, Ene, Mihoreanu; rezerve: Niczuly - Bănță, Ghimbovschi, Rusu, Ureche, Coman V., Kocsis, Stanislav, Neamțu, Marin, Veress.

Urmează alte două partide amicale, care se vor disputa pe Stadionul Municipal. Joi, 25 iulie, cu începere de la ora 18:00, Sepsi OSK II o va întâlni pe FK Arkadag (echipă din prima ligă a Turkmenistanului), iar sâmbătă, 27 iulie, de la ora 11:00, pe Kids Tâmpa Brașov.

Ediția 2024-2025 a Ligii 3, competiție în care județul Covasna va fi reprezentată de Sepsi OSK II și KSE Târgu Secuiesc, este programată să debuteze la sfârșitul lunii august.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.