SPORT 24 octombrie 2017

Pregătire intensivă pentru sportivii Clubului Samurai OPS Sfântu Gheorghe

de Covasna Media | 691 vizualizări

Un mini-cantonament de pregătire intensivă centralizată a fost organizat de Clubul Sportiv Samurai OPS Sfântu Gheorghe cu sprijinul DJTS Covasna şi al Consiliului Local Sfântu Gheorghe prin programele sportive „Sfântu Gheorghe Sprijină Sportul” şi „Sportul Pentru Toţi”.

În perioada 19-22 octombrie, Clubul Sportiv Samurai OPS Sf. Gheorghe a organizat o serie de acţiuni de pregătire intensivă, refacere după efort şi prelucrare a regulamentului de arbitraj în mai multe locații din Braşov, Harghita Băi şi Tuşnad Băi, pentru un număr de 15 sportivi începători şi sportivi cu rezultate de excepție în competiţii naționale şi internaționale, printre aceştia numărându-se şi covăsnenii Vlad Lascu, Tudor Moga şi Kurucz Tibor – componenţi ai lotului României de Ju-Jitsu care ne vor reprezenta la Campionatele Europene de Ju-Jitsu juniori, care se vor desfășura la București în perioada 26-29 octombrie 2017.

Această pregătire a fost programată cu scopul de aducere a sportivilor în vârf de formă sportivă în perioada competiției de la Bucureşti, aceștia reprezentându-ne la probele de fighting şi ne-waza.

Pregătirea s-a desfășurat în condiţii bune după un program de pregătire bine pus la punct la altitudine cu beneficiile bine cunoscute, oferite de mediu şi climă, şi suntem convinși că ne vom întoarce acasă cu rezultate bune de la Campionatele Europene.

Mulțumim pe această cale Direcției Judeţene pentru Sport şi Tineret Covasna şi Consiliului Local Sfântu Gheorghe pentru sprijinul acordat în derularea acestor acțiuni.

(Cristina Oltean)

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.