SPORT 21 august 2024

Peste 30 de echipe înscrise la concursul de ciclism de anduranţă Şugaş 24H

de Agerpres | 459 vizualizări

Peste 30 de echipe s-au înscris până acum la cea de-a patra ediţie a concursului de ciclism de anduranţă Şugaş 24H, organizat de Asociaţia Fitness Tribe din Sfântu Gheorghe la sfârşitul acestei luni.

Preşedintele Asociaţiei Lászlóffy Lóránd a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, că echipele care doresc să participe la această competiţie mai au la dispoziţie doar două zile pentru a se înscrie.

„Avem 31 de echipe până acum, iar joi este ultima zi de înscriere (...) Cursa, care se va desfăşura între 31 august şi 1 septembrie 2024, îi invită pe participanţi să parcurgă de cât mai multe ori posibil traseul dintre Sfântu Gheorghe şi Băile Şugaş într-un interval de 24 de ore. Scopul competiţiei este nu doar măsurarea performanţei fizice, ci şi promovarea ciclismului şi a unui stil de viaţă activ şi sănătos”, a declarat Lászlóffy Lóránd.

Anul acesta organizatorii au dat şi tinerilor de peste 14 ani posibilitatea să participe la cursă, cu condiţia ca partenerul lor de echipă să aibă peste 18 ani. Formularul de înscriere este disponibil pe link-ul https://forms.gle/TgnDZyesiFjB79YB7.

Laszloffy Lorand a mai menţionat că tinerii care doresc să participe în calitate de voluntari la organizarea acestui concurs pot lua legătura cu echipa de organizare prin intermediul paginii de Facebook a Asociaţiei Fitness Tribe.

Şugaş 24H este susţinut de Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe.

Sursa foto: Fitness Tribe/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.