SPORT 10 iunie 2019

Peste 250 de sportivi la Okami Warrior – Cupa Little Fighter

de Covasna Media | 1350 vizualizări

În perioada 08 - 09.06.2019, la Sala de Sport a Colegiului Național ”Székely Mikó”, a avut loc competiția de arte marțiale Okami Warrior – Cupa Little Fighter VII organizată de Sportiv Show Time Sf. Gheorghe, întrecere susținută financiar și logistic de Consiliul Județean Covasna, Federația Română de Arte Marțiale, Colegiul Național ”Székely Mikó”, Organizația MatSide România, Brandul Okami - United-Fightwear Germania, ACS Sport-All Sf. Gheorghe, precum și de voluntarii Asociației Salvatore ce au acordat îngrijiri medicale profesioniste tuturor sportivilor accidentați.

La startul întrecerii s-au înscris peste 250 de sportivi (446 de poziții) de la 14 cluburi din țară și unu din Serbia, marea majoritate a acestora concurând la 2 categorii pe cele 3 sisteme de luptă, Fighting, Jiu-Jitsu Ne-waza și Brazilian Jiu-Jitsu.

Sâmbătă, în prima zi a competiției au avut loc probele de Fighting și Jiu-Jitsu Ne-waza în sistem IJJF, la care au participat sportivi de la cluburile Marina Constanța, Aquila Giurgiu, Shin-Do Brașov, Takenoko Reghin, Whooooo Istru Cluj- Napoca, Kokoro Brașov, Red Dragon Reghin, Art of The Samurai Sf. Gheorghe, Soi Bach Lupul Alb Brașov și Show Time Sf. Gheorghe ce și-au arătat măestria marțială în cadrul meciurilor avute cu adversari pe măsură, toți dorind a cuceri cea mai râvnită medalie, cea de aur, medalie ce aducea puncte importante pentru echipa din care fac parte. La finalul competiției, după mai bine de 8 ore de întrecere, Kokoro Brașov a fost desemnată câștigătoarea trofeului “Okami Warriors”, urmată pe locul secund de Marina Constanța și pe locul 3 de Aquila Giurgiu la egalitate de puncte cu Takenoko Reghin.

Dumincă, a avut loc proba de Brazilian Jiu-Jitsu în sistem IBJJF, la care au participat atleți din cadrul cluburilor Brave Combat Bucureși, Sen-No-Sen București și Show Time Sf. Gheorghe sub umbrela organizației MatSide România, Vârșeț Serbia și Soi Bach Lupul Alb sub organizația MillHillBjj România, Brazilian Power Team Cluj Napoca, Takenoko Reghin și Absoluto București, ce au adus spre a se întrece cei mai buni elevi ai fiecărei echipe, aceștia având prestații memorabile pe salteaua de competitive, lupte de adevărați campioni, fiecare urcând pe podiumul de premiere în funcție de prestație. Locul 1 a fost câștigat de echipa fantastică, Takenoko Reghin, pe locul 2 s-a clasat echipa BPT Cluj Napoca și pe locurile 3 organizațiile MillHillBjj România și MatSide România.    

Competiția Okami Warrior – Cupa Little Fighter ediția a VII-a, a avut în acest an moto-ul "Din inima Transilvaniei cu dragoste pentru copii" a fost axată pe copiii cu vârste cuprinse între 5 și 15 ani, fiind desfășurată la începutul lunii iunie, în apropierea Zilei Internaționale a Copilului. Prima ediție, ce a avut loc în anul 2013 a fost restrânsă, doar pentru membrii clubului, însă ulterior aceasta a crescut ajungând de la an la an să fie mai complexă și de o anvergură din ce în ce mai mare, la ea participând, în acest an, pentru prima data și o echipă international. 

Chiar dacă nu toate lucrurile au fost perfecte, considerăm că ne-am onorat cu fruntea sus datoria față de toți participanții și că această întrecere de Jiu-Jitsu a arătat altfel față de celelalte competiții similare din țară, având un plus de imagine prin site propriu special destinat competiției, medalii turnate cu un design deosebit, sponsor oficial brandul Okami din Germania și o echipă de tineri arbitrii, marea lor majoritate la început de carieră ce au prestat fără întrerupere.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.