SPORT 7 martie 2023

Peste 12.000 de lei, colectați de suporterii echipei Sepsi OSK

de Daniela Luca | 2863 vizualizări

Diószegi László:Este un gest mai mult decât frumos”

O colectare de donații a fost organizată de suporterii echipei Sepsi OSK la meciul de luni seara cu CFR Cluj. S-au adunat peste 12.000 de lei, iar banii vor acoperi aproape jumătate din amenda primită de club în urma meciului cu FC U Craiova 1948. Gestul fanilor contează foarte mult pentru întreaga echipă, spune patronul Sepsi OSK.

„Suporterii echipei noastre au organizat la meciul de acasă din seara zilei de 6 martie, o colectare de donații în semn de solidaritate cu clubul Sepsi OSK, care (sic) ar trebui să achite, în urma meciului cu FC U Craiova 1948, o amendă nemeritată. În urma acțiunii s-a colectat suma de 12.376 de lei, care a și fost predată clubului. Mulțumim pentru sprijinul generos tuturor celor care au donat!”, se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a suporterilor Sepsi OSK.

Gestul suporterilor are o însemnătate mare pentru echipa care are acum mare nevoie de încurajare, ne-a spus Diószegi László.

„Este un gest mai mult decât frumos. Înseamnă că din 25.000 de lei, jumătate au donat fanii. Cel mai important lucru nu este suma de bani. Cel mai important este suportul lor și dăruința lor. Chiar le mulțumesc din suflet, fiindcă simțim că nu suntem singuri”, a spus marți, pentru Observatorul de Covasna și CovasnaMedia.ro, patronul clubului Sepsi OSK, Diószegi László.

Pe data de 29 ianuarie, partida de la Sfântu Gheorghe a fost oprită în minutul 26, la scorul de 0-0, din cauza scandărilor xenofobe.

Conform soluţiei comisiei publicate pe site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal, și FC U Craiova 1948 a fost sancţionată cu o penalitate sportivă în valoare de 22.500 de lei, iar galeria sa a primit o interdicţie la următoarele 6 meciuri disputate în deplasare sau pe teren neutru.

De asemenea, pentru încălcarea dispoziţiilor ROAF privind organizarea în condiţii regulamentare a partidei cu FC U Craiova 1948, Sepsi OSK în calitate de club gazdă a fost sancţionat la rândul său cu o penalitate sportivă de 25.000 lei.

Comisia de Recurs din cadrul FRF va judeca marți, 7 martie, cazul meciului dintre Sepsi și FC U Craiova, întrerupt definitiv din cauza scandărilor xenofobe, scrie fanatik.ro.

Sursă foto: Facebook/Sepsi OSK szurkolók hivatalos oldala-Suporteri-Fans page

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.