ACTUALITATE 29 ianuarie 2023

(Update) ULTIMĂ ORĂ! Meciul dintre Sepsi OSK și U Craiova 1948, suspendat din cauza scandărilor

de Covasna Media | 5573 vizualizări

Citește și primele declarații ale reprezentanților echipei AICI! 

UPDATE:  Programată în etapa a 23-a din Superliga, partida de la Sfântu Gheorghe dintre Sepsi OSK și FC U Craiova 1948 a avut un deznodământ mai puțin așteptat, arbitrul Andrei Chivulete punând capăt disputei în minutul 25, din cauza scandărilor xenofobe.

Din punct de vedere sportiv, în cele 25 de minute jucate, spectacolul a suferit, fiind o partidă ternă, cu două echipe care au încercat să se anihileze reciproc. Practic, nu am consemnat nicio fază de poartă, doar trei cartonașe galbene arătate craiovenilor, două jucătorilor Baeten și Paramatii, respectiv antrenorului Nicolo Napoli.

În minutul 25, eforturile crainicului stadionului de a opri scandările xenofobe, venite din partea galeriei oaspeților, s-au dovedit zadarnice, astfel că arbitrul Andrei Chivulete a decis ca partida să fie întreruptă pentru zece minute. Nici la revenirea de la cabine situația nu s-a schimbat, iar Andrei Chivulete a oprit partida definitiv, trimițând echipele la cabine.

Sezonul trecut, dar atunci pe terenul celor de la FCU Craiova 1948, partida a fost de asemenea întreruptă, tot din motivul scandărilor xenofobe, în cele din urmă, însă, s-a jucat până la capăt. Acum, cazul va fi decis de Comisia de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal, pe baza raportului întocmit de arbitru, respectiv observatorul partidei.

Știrea inițială

Meciul dintre Sepsi OSK  și U Craiova 1948, programat duminică, la Sfântu Gheorghe, a fost suspendat din cauza scandărilor rasiste. 

Arbitrul Andrei Chivulete a decis în minutul 25 să întrerupă meciul din cauza scandărilor. A trimis jucătorii la cabine pentru 10 minute. Partida ar fi urmat să fie reluată dacă spectatorii încetau cu acele scandări.

După cele 10 minute, jocul a fost reluat, doar pentru câteva zeci de secunde. Andrei Chivulete a decis imediat suspendarea definitivă a jocului.

E o situație neplăcută. Fac parte din această echipă și din club și îmi pare rău că suporterii sunt înjurați întotdeauna. Eu am vrut în continuare să jucăm acest meci. (...) Nu știu dacă o să câștigăm (n.red. la masa verde), dar noi ne doream să jucăm în continuare. (...) E păcat, în general. Că e urât, pe plan sportiv, să se încheie un meci în acest fel. (...) Facem un antrenament și încheiem această etapă”, a spus, în timpul interviurilor de la DigiSport, antrenorul Cristiano Bergodi. 

Revenim cu mai multe informații. 

Amănunte și AICI

Sursă foto: Facebook/Sepsi OSK și Flashscore. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.