SPORT 8 februarie 2021

Pentru Sepsi OSK, urmează o pauză binevenită

de Covasna Media | 1074 vizualizări

În ultimele două etape Sepsi OSK a pierdut patru puncte, toate pe teren propriu, tocmai în fața echipelor aflate pe penultimul, respectiv ultimul loc al clasamentului, însă, deocamdată echipa noastră păstrează poziția a patra în ierarhia Ligii 1.

Cele două partide cu FC Voluntari și Poli Iași au avut același scenariu. Sepsi OSK a condus de fiecare dată cu două goluri la pauză pentru ca apoi să se vadă egalată. În partida cu Poli Iași au absentat Mitrea, Fofana, Fülöp I., Fl. Ștefan, Vașvari, Niczuly, J. Fernandes, Tincu, Kovács L., Bajrovici, Aganovici, Dimitrov, Purece, Markovici, adică mai mult de o echipă, și acest lucru a fost resimțit de alb-roșii.

Există dezamăgire atunci când conduci cu 3-1 și nu mai faci același joc. Nu mai reușim să fim agresivi, nu mai stăm sus, dar sunt cauze mai mult sau mai puțin obiective. M-am și agitat și nu a fost cu folos. Avem timp să vedem ce mai putem recupera. Scuze sunt, dar trebuie să vedem ce facem, trebuie să mergem înainte. Am pierdut patru puncte cu două dintre echipele care se bat în zona inferioară a clasamentului”, a declarat Leo Grozavu la Digi Sport.

Într-adevăr, pentru Sepsi OSK urmează o pauză în care își poate strânge rândurile pentru a continua lupta de menținere în zona de Play-Off. Următorul meci al echipei noastre va avea loc pe 13 februarie, în deplasare la Dinamo București, iar apoi pe 16 februarie, tot în deplasare, se va juca restanța cu FC Argeș.

Marius Raczek

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.