SPORT 29 iulie 2021

Pentru prima dată, meci de cupe europene la Sfântu Gheorghe

de Covasna Media | 629 vizualizări

Sepsi OSK a urcat treaptă cu treaptă în fotbalul românesc și după multe premiere, astăzi, echipa noastră va mai bifa una, și anume va aduce la Sfântu Gheorghe prima partidă dintr-o competiție europeană intercluburi.

Așa cum am anticipat încă de la începutul sezonului, pentru Sepsi OSK nu va fi deloc ușor, echipa noastră fiind deja la a patra partidă, într-un ritm susținut, după victoria cu Academica Clinceni și două remize, la Trnava și Chindia Târgoviște, astăzi urmând manșa retur din cel de-al doilea tur al calificărilor pentru Conference League, în compania slovacilor de la Spartak Trnava.

Va fi o premieră pentru Municipialul din Sfântu Gheorghe, prima partidă dintr-o competiție europeană intercluburi găzduită aici, Sepsi OSK și Spartak Trnava, pornind cu șanse egale de calificare pentru că în tur rezultatul a fost egal, 0-0. Astfel, pentru a-și apropia calificarea, Sepsi OSK are nevoie de victorie, în cazul unei remize departajarea se va face în prelungiri, iar dacă egalitatea persistă după, cu executarea loviturilor de la 11 metri.

Din echipa noastră va lipsi un jucător important, căpitanul Bogdan Mitrea, cel care în tur, la Trnava, pentru cumul de cartonașe galbene a văzut cartonașul roșu. Dacă Sepsi OSK se va califica în turul următor, adversara va fi câștigătoarea dublei dintre FK Sutjeska și Maccabi Tel Aviv, în tur cele două au terminat la egalitate, 0-0, în Muntenegru.

Partida Sepsi OSK - Spartak Trnava va începe la ora 19:30.

Marius Raczek

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.