SPORT 19 octombrie 2008

Pentru echipa de baschet din Sfântu-Gheorghe istoria se repetă

de Covasna Media | 681 vizualizări

Şi în sezonul trecut, CSŞ LMK a pierdut primul meci tot în etapa a III-a

Etapa a III-a a campionatului feminin de baschet a fost cu ghinion pentru jucătoarele de la CSŞ LMK Sfântu-Gheorghe, care au pierdut meciul din deplasare cu scorul de 47 la 63, partidă jucată în compania celor de la CS CET Govora. Potrivit statisticilor, baschetbalistele din Sfântu-Gheorghe au avut un meci mult mai bun decât cel al govorencelor, dar „nu a vrut să intre mingea în coş”, după cum a spus directorul sportiv al echipei din Sfântu-Gheorghe, Rusz Istvan. Rusz a mai declarat că „am ratat de prea multe ori, dar este mai bine că am pierdut acum decât să pierdem la sfârşit. Putem recupera. Suntem foarte trişti că am pierdut acestă partidă. Şi în sezonul trecut am pierdut în etapa a III-a după care restul meciurilor le-am câştigat“. Astăzi, echipa din Sfântu-Gheorghe pleacă în Rusia la Kursk ...

Şi în sezonul trecut, CSŞ LMK a pierdut primul meci tot în etapa a III-a

Etapa a III-a a campionatului feminin de baschet a fost cu ghinion pentru jucătoarele de la CSŞ LMK Sfântu-Gheorghe, care au pierdut meciul din deplasare cu scorul de 47 la 63, partidă jucată în compania celor de la CS CET Govora. Potrivit statisticilor, baschetbalistele din Sfântu-Gheorghe au avut un meci mult mai bun decât cel al govorencelor, dar „nu a vrut să intre mingea în coş”, după cum a spus directorul sportiv al echipei din Sfântu-Gheorghe, Rusz Istvan. Rusz a mai declarat că „am ratat de prea multe ori, dar este mai bine că am pierdut acum decât să pierdem la sfârşit. Putem recupera. Suntem foarte trişti că am pierdut acestă partidă. Şi în sezonul trecut am pierdut în etapa a III-a după care restul meciurilor le-am câştigat“.

Primul meci din FIBA Eurocup

Astăzi, echipa din Sfântu-Gheorghe pleacă în Rusia la Kursk, unde va susţine miercuri primul meci al echipei din FIBA Eurocup la baschet feminin. Fetele vor întâlni rusoaicele de la Dynamo Kursk, care pornesc ca favorite. Din Grupa B mai fac parte echipele Bnot Hasharon Raanana Herzliya din Israel şi Challes Les Eaux din Franţa.

Viorel Iordan

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.