SPORT 21 noiembrie 2023

Patru victorii și o înfrângere

de Marius Raczek | 562 vizualizări

Bilanț pozitiv pentru echipele de juniori ale clubului Sepsi OSK la finalul săptămânii trecute. Acestea au reușit să se impună în patru din cele cinci partide disputate.

În etapa a 12-a din Liga Elitelor U14, Sepsi OSK a trecut pe propriul teren de LPS Suceava cu rezultatul de 4-2. A fost practic derbyul rundei din Seria 1, alb-roșii învingând-o pe ocupanta poziției a treia. Golurile au fost reușite de: Brumă - dublă, Rotaru și Boér. Cu acest succes, Sepsi OSK se află pe locul patru în clasamentul seriei la trei puncte de LPS Suceava, respectiv patru puncte de ocupanta locului secund, AFK Csikszereda Miercurea Ciuc.

Cea mai concludentă victorie a venit la categoria de vârstă U15, Sepsi OSK impunându-se fără emoții, pe propriul teren, rezultat 6-1, în partida cu Gloria Buzău. La acest succes și-au adus contribuția Matei și Urszuly, cu câte o dublă, respectiv Apostu și Ungureanu. În Liga Elitelor U15, Sepsi OSK se află pe locul secund în clasamentul Seriei 1, Play-Out, la șapte puncte distanță de liderul Dinamo București.

Singura echipă prezentă în Play-Off, cea de la categoria de vârstă U16, a obținut un rezultat excelent, 2-1 cu FC Bacău, liderul seriei. Batzula și Cantauz au înscris golurile victoriei. După patru etape, trei echipe se află la egalitate de puncte în fruntea clasamentului, în ordine FC Bacău, Kids Tâmpa Brașov și Sepsi OSK, despărțite de golaveraj.

În Liga Elitelor U17, Sepsi OSK a trecut cu 4-0 de Politehnica Timișoara, un rezultat prin care ocupă prima poziție în ierarhia Seriei Vest, Play-Out. Autorii celor patru goluri au fost: Bartalis, Marin, Mihoreanu (din lovitură de la 11 metri) și Grama.

Singura înfrângere s-a consemnat în Liga de Tineret, Sepsi OSK cedând pe propriul teren cu 2-1 în fața celor de la CFR Cluj. Maftei a marcat pentru alb-roșii, într-o partidă cu liderul Seriei Vest, Play-Out. După patru etape, Sepsi OSK ocupă poziția secundă, la zece puncte de CFR Cluj.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.